Ασφαλιστήρια υπάρχουν! Επισήμως!

Ενημερωτικό σημείωμα απέστειλε η FIBA Europe στην ΕΟΚ σχετικά με τα ασφαλιστήρια των παικτών που θα αγωνιστούν στις Εθνικές Ομάδες.

Όλοι οι καλαθοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας καλύπτονται μέχρι του ποσού των 2 εκατομμυρίων με βάση το ύψος των συμβολαίων που είναι κατατεθειμένα στον ΕΣΑΚΕ. Η ασφαλιστική κάλυψη αφορά το διάστημα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι και τη λήξη του τουρνουά εντός και εκτός γηπέδου. Η μοναδική περίπτωση που ενδεχομένως ένα πολύ μικρό ποσό μένει ακάλυπτο είναι αυτή του Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο άλλωστε προκλήθηκε και η όλη αναστάτωση στο πλαίσιο του “πολέμου” Ολυμπιακού-Βασιλακόπουλου. Για τα υπόλοιπα αρκεί να ανατρέξει κανείς στα επίσημα ποσά που έχουν δηλωθεί. Εκτός κι αν δεν είναι μόνο αυτά… 

Στο σημείωμα τονίζεται:

“Μετά από αίτημά σας, επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει συμφωνία για το 2014 για την ασφάλιση των επαγγελματιών παικτών, επαγγελματικών ομάδων της Ευρώπης, όταν αυτοί αγωνίζονται σε διεθνείς διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών 2014 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2014. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας παρουσιάστηκαν στις 15 Μαϊου 2014 στη συνάντηση των γενικών γραμματέων των Εθνικών Ομοσπονδιών.

* Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην εξής διεύθυνση: http://www.archcapgroup.com/Insurance/Regions/Europe” 

Σχετικά άρθρα