Αυτούς… βλέπει στον τελικό ο Μουρίνιο (video)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τις μετά τις εκτιμήσεις που έκανε για τις ομάδες που θα περάσουν από τους ομίλους του Μουντιάλ, προχώρησε σε προβλέψεις και για τα… τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Με τον τεχνικό της Τσέλσι, να τονίζει πως θα διεκδικήσουν το τρόπαιο Αγγλία και Πορτογαλία, με τη νικήτρια να… βγαίνει στο κέρμα!
Να θυμίσουμε πως ο «Special One» ανέφερε πως από τον όμιλο της εθνική μας θα περάσει 1η η Κολομβία και 2η η Ελλάδα…   

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ειδικός συνεργάτης του «Yahoo Sports» (δημοσίευσε το σχετικό βίντεο) υπογράμμισε, δικαιολογώντας αυτή την επιλογή του: «Το κάνω αυτό για να δουλεύω ήρεμα στην Αγγλία και να περνάω το ίδιο ήσυχα τις επόμενες ημέρες στην Πορτογαλία». Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Όπως λένε άλλωστε είμαι έξυπνος άνθρωπος»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πρόβλεψε πως μεταξύ άλλων ότι η Αγγλία στην πορεία της για τον τελικό θ’ αποκλείσει τη Βραζιλία παίρνοντας ρεβάνς για ό,τι συνέβη το 2002, ενώ η Πορτογαλία θα βγάλει εκτός την Αργεντινή!

«Ο πρωταθλητής πάντως θα κριθεί στα πέναλτι. Η Πορτογαλία έχει χάσει πολλές φορές σε αυτή τη διαδικασία, το ίδιο και η Αγγλία. Η λύση είναι ο διαιτητής να χρίσει νικητή με κέρμα», ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Σχετικά άρθρα