Μπατίστ: «Όλα κάποτε τελειώνουν»

O Μάικ Μπατίστ θα αφήσει πίσω του τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά, μετά από μία ακόμα κατάκτηση πρωταθλήματος με τη φανέλα του στην Ελλάδα. 

«Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσω στην ομάδα που αγάπησα όσο τίποτα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά έτσι φαίνεται. Έτσι είναι η ζωή όμως. Όλα κάποτε τελειώνουν. Δεν ξέρω αλήθεια ακόμα τι θα γίνει. Ίσως να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου. Θα δούμε», δήλωσε στο «Goal». 

Ο Αμερικανός σέντερ θεώρησε περίεργο και συνάμα δύσκολο το γεγονός ότι παρακολουθούσε με πολιτικά τους τελικούς. «Ήταν δύσκολο για μένα. Πολύ δύσκολο και σκληρό να βλέπεις τα ματς στο πρωτάθλημα με πολιτικά. Προσπάθησα όμως να κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ στο κομμάτι που είχε να κάνει με την ψυχολογία. Εμψύχωνα τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο ή στις προπονήσεις. Είναι κάτι που έπρεπε να κάνω και φυσικά το έκαναν με την καρδιά μου», τόνισε. 

Ο Μπατίστ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δέκα χρόνια (2003-2012 και 2013/14) κατακτώντας εννιά πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα και τρεις Ευρωλίγκες. Ο Mike αναμένεται να τιμηθεί επίσημα από την ΚΑΕ για την προσφορά του.

Σχετικά άρθρα