Επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος ο Μαμαλάκης

Ο Γιώργος Μαμαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Ρέθυμνο και γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ, προανήγγειλε την κατάθεση υποψηφιότητας για την προεδρία της Λίγκας, όπως, άλλωστε, αναμενόταν εδώ και καιρό να πράξει.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Κρητική Επιθεώρηση» ο Μαμαλάκης επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Δευτέρα (16/6) και εξήγησε ποίοι είναι οι λόγοι για τους οποίους θα είναι υποψήφιος: «Η παρότρυνση ορισμένων συναδέλφων από τη λίγκα, διαπιστώνοντας το κενό συνεργασίας που υπήρχε στον ΕΣΑΚΕ, με έκαναν να πάρω την απόφαση να κατέλθω στις εκλογές, διεκδικώντας την προεδρία του συνδέσμου. Χωρίς διάλογο και συνεργασία νομίζω πως το σύστημα δεν μπορεί να δουλέψει σωστά. Δεν εκμεταλλευτήκαμε πολλά πράγματα και ευκαιρίες, δεν αξιοποιήσαμε ανθρώπους που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Με μια καλή συνεργασία ο ΕΣΑΚΕ έχει να δώσει πολλά παραπάνω πράγματα, αλλά να πετύχει ακόμη περισσότερα».

«Επουδενί δεν μηδενίζω την προσφορά και το έργο του απερχόμενου προέδρου, γιατί θα ήταν άδικο, όμως αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία και ενημέρωση θα μπορούσαν να επιτευχθούν ακόμη περισσότερα πράγματα», είπε για τον Γιώργο Χαλβατζάκη, με τον οποίο θα είναι αντίπαλος στις εκλογές, ο Μαμαλάκης και πρόσθεσε: «Έγινε το Δ.Σ., όπου ένα από τα θέματα που υπήρχε ήταν ο ορισμός της Γ.Σ. των ΚΑΕ για να γίνουν οι αρχαιρεσίες όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο κάθε δύο χρόνια. Θα καταθέσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ μέχρι την προβλεπόμενη προθεσμία. Πάμε μονιασμένοι και χωρίς αντεγκλήσεις στη Γ.Σ., όπου το μπάσκετ θα βγει κερδισμένο από αυτή τη διαδικασία. Οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ θα κρίνουν ποιος θα είναι ο κατάλληλος για να διοικήσει τον ΕΣΑΚΕ την επόμενη διετία».

Σχετικά άρθρα