«Βροχή» οι προτάσεις για στόπερ

Καθημερινά πλέον προστίθενται ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού για τη θέση του στόπερ. Μόνο που στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται απλά για προτάσεις ατζέντηδων στο Τριφύλλι και όχι για πραγματικό ενδιαφέρον των Πρασίνων.

Μετά τον Βαλιέντε της Βαγιαδολίδ και τον Βινίσιους της Μπράγκα, ήρθε η σειρά του Παουλάο της Μπέτις. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος στόπερ πιθανώς θα μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ισπανικής ομάδας απλά προσπαθεί να βρει φόρμουλα με τους διοικούντες τη Μπέτις. Οι αναφορές των Ισπανών κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη εφόσον μείνει ελεύθερος.

Σίγουρα πάντως δεν είναι ο Παουλάο αυτός για τον οποίο μίλησε ο Νίκος Νταμπίζας στο ταξίδι του στη Λισσαβόνα. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει δημοσιοποιηθεί και σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι η πλέον προχωρημένη από το εξωτερικό.

Στο μεταξύ, όλα στραβά και ανάποδα πάνε στον Ντάνιελ Πράνιτς από τη μέρα που ανέφερε ότι δεν είναι βέβαιος για το μέλλον του. Ο Κροάτης τραυματίστηκε δεύτερη φορά σε λίγες μέρες στο φιλικό της Κροατίας τα ξημερώματα του Σαββάτου και αντικαταστάθηκε στο 23ο λεπτό. Το όνειρό του να παίξει κόντρα στη Βραζιλία απομακρύνεται.

Σχετικά άρθρα