Στην «κούρσα της διαδοχής» ο Κατσικάρης!

Ο Φώτης Κατσικάρης πράγματι… τρέχει στην κούρσα της διαδοχής του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, είναι η μοναδική περίπτωση Έλληνα προπονητή, που απασχολεί τους ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων» Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αντικατάσταση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος θα κληθεί τις επόμενες ημέρες από την διοίκηση του Ολυμπιακού για να διαπραγματευτούν την λύση της συνεργασίας τους. Ο Μπαρτζώκας το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2015, όμως, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει αποφασίσει μετά την φετινή σεζόν, που τελείωσε χωρίς τίτλο, να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον 49χρόνο κόουτς.

Όσον αφορά στον Κατσικάρη, ο Νικαιώτης προπονητής δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία, λόγω της εκκρεμότητας με την λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Τρινκιέρι, και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές για τις προθέσεις του, εάν δεχθεί πρόταση που να τον καλύπτει από τον Ολυμπιακό ή άλλη ευρωπαϊκή ομάδα υψηλού επιπέδου θα την αποδεχθεί. Κάτι που σημαίνει ότι το… σήριαλ για τον προπονητή της Εθνικής, που θα καθοδηγήσει την «επίσημη αγαπημένη» στο Παγκόσμιο της Ισπανίας (30 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου), ενδεχομένως να έχει και άλλα «επεισόδια» παρά την προφορική συμφωνία Ομοσπονδίας και Κατσικάρη.

Σε περίπτωση που η συμφωνία ΕΟΚ και Κατσικάρη δεν ολοκληρωθεί, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι λογικά η επόμενη επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής, ενώ το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναγιώτη Γιαννάκη στην «επίσημη αγαπημένη»… κολλάει λόγω των κακών σχέσεων του Γιώργου Βασιλακόπουλου με τον «Δράκο».

Σχετικά άρθρα