«Δεν πωλείται ο Μανωλάς ούτε με 7,5 εκ. ούτε με 10 εκ. ευρώ»

Με αφορμή την ανακοίνωση της Μπενφίκα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθιστά σαφές πως δεν προτίθεται να πουλήσει τον Μανωλά ούτε με 7,5 εκ. ευρώ, αλλά ούτε και με 10 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνιζαν κατηγορηματικά μετά την τοποθέτηση της πορτογαλικής ομάδας πως: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν επιτρέπει σε κανέναν να εμπλέκει το όνομα των ποδοσφαιριστών της στα παιχνίδια ατζέντηδων. Επίσης πάγια τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι να γνωστοποιεί συμφωνίες και όχι συζητήσεις και προτάσεις. Κατά τα άλλα ο Μανωλάς προφανώς δεν πωλείται ούτε με 7,5 εκ. ευρώ, ούτε με 10 εκ. ευρώ, όπως ίσως κάποιοι θα επιθυμούσαν.

Νωρίτερα η Μπενφίκα είχε ανακοινώσει:

Ο καιρός περνάει και ο Τύπος πληθαίνει με πληροφορίες για την “ενίσχυση” Μπενφίκα. Ωστόσο είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε ότι το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2014/15, όπως είναι πρακτική του συλλόγου, θα γίνει βάσει αυστηρού σχεδιασμού σε συγκριμένο χρόνο.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ορισμένους μάνατζερ ή ομάδες που θέλουν να ανεβάσουν την τιμή των παικτών τους να διαρρέουν ειδήσεις που στερούνται βάσης.

Στο προκείμενο: Η Μπενφίκα δεν έχει κάνει καμία επίσημη προσφορά για τον Κώστα Μανωλά, ούτε 7,5 εκατ. ευρώ αλλά ούτε ενός ευρώ. Δεν έγινε τέτοια πρόταση, ούτε θα γίνει. Υπάρχουν όρια στη φημολογία και αυτή τη φορά ξεπεράστηκαν».

Σχετικά άρθρα