Άρωμα Ελλάδας για Κασάμι

Στη Μύκονο κάνει διακοπές ο Παϊτίμ Κασάμι που είναι ένα βήμα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και απομένει να οριστικοποιηθεί η αποδέσμευσή του από την Φούλαμ ώστε να υπογράψει στους ερυθρόλευκους. Ο Ελβετός άσος φέρεται να έχει αποφασίσει οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς ημέρες να υπάρξουν επίσημες εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Στην Πορτογαλία υπάρχουν νέα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιέγκο Καπέλ, τον Ισπανό εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που φέρεται στις βασικές επιλογές του Μίτσελ. Όπως και αναφορές στο θέμα Μπενφίκα-Μανωλά, με τις χτεσινές ανακοινώσεις των δύο συλλόγων και την εκτίμηση ότι οι Λουζιτανοί απομακρύνονται από τον Έλληνα στόπερ.

Στην Ιταλία γράφεται ότι ο Βραζιλιάνος φορ Παουλίνιο της Λιβόρνο προτιμά Αγγλία και όχι Ελλάδα ή Τουρκία, με τον Ολυμπιακό να έχει διαψεύσει πάντως εδώ και μέρες τα σενάρια για τον παίκτη.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό είναι ο Νορντίν Άμραμπατ, με το θέμα του Μαροκινού να παραμένει μπερδεμένο. Ο ίδιος λέει ότι θέλει να μείνει στην Γαλατά, ενώ στην Ισπανία γράφουν ότι θα συνεχίσει στη Μάλαγα .

Σχετικά άρθρα