«Το ταξιδιωτικό γραφείο δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις»

Με αφορμή τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών σχετικά με το ταξίδι της Εθνικής Ομάδας Ανδρών από τις ΗΠΑ στην Βραζιλία, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου προέβη στην εξής δήλωση:

«Ως επικεφαλής της αποστολής ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στον οποίο διαβίβασα την πρόθεσή μου να τεθεί το θέμα της μετάβασης από τις ΗΠΑ στην Βραζιλία σε προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ. Ο κ. Σαρρής συγκατατέθηκε και θα επανεξετάσουμε το ζήτημα που προέκυψε όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.

Η σωματική επιβάρυνση των παικτών και η καθυστερημένη, κατά μία ημέρα, άφιξή μας στην Βραζιλία, ήταν αποτέλεσμα των χειρισμών του ταξιδιωτικού γραφείου με το οποίο συνεργαζόμαστε, το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις. Ζητούσαμε λύσεις στο πρόβλημα που ανέκυψε και αντ’ αυτών μας πρόσφερε ανύπαρκτες εναλλακτικές επιλογές, χωρίς να αναλογιστεί την ψυχική και σωματική κόπωση των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν είμαι διατεθειμένος να δείξω την παραμικρή ανοχή στον εμπαιγμό που έζησα και θα ενημερώσω αρμοδίως όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

Σχετικά άρθρα