Καπίνο στο pamesports: «Με την Αγγλία στους 16» (video)

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στον απεσταλμένο του pamesports και του real group στη Βραζιλία, Μιχάλη Τσώχο, και τόνισε πως η Εθνική είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα στους “16” του Μουντιάλ. Ο νεαρός τερματοφύλακας της “γαλανόλευκης” αναφέρθηκε στο πως βιώνει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του ενώ δεν έκρυψε τη… συμπάθειά του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και ευχήθηκε να βρεθούν τα “Λιοντάρια” στον δρόμο της Ελλάδας.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την εμπειρία που ζει: «Το ότι βρίσκομαι εδώ είναι ένα όνειρο, το οποίο γίνεται πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου προετοιμαζόμαστε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο ματς του Σαββάτου. Είμαστε όλοι έτοιμοι, έχουμε μπει ήδη στο κλίμα, βλέπουμε τις καιρικές συνθήκες και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η Εθνική πάει για το κάτι παραπάνω σε αυτό το Μουντιάλ; «Σίγουρα το να έρθεις σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι σπουδαίο. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις να βρίσκεσαι εδώ και πιστεύω ότι εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο άλμα φέτος ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλο, η οποία πιστεύω αξίζει να έρθει σε εμάς γιατί είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αξίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν υπάρχει η πίστη μεταξύ των διεθνών για την πρόκριση: «Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε αυτό το μεγάλο άλμα για να βρεθούμε στους 16».

Για την Κολομβία: «Το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό αλλά όπως είδαμε και στο EURO δεν νικήσαμε στα δύο πρώτα ματς αλλά προκριθήκαμε. Δεν λέει κάτι. Από εκεί και πέρα όμως το ότι λείπει ο Φαλκάο σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια για την Κολομβία. Υπάρχουν όμως παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό του και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει, εκτός φυσικά από την Ελλάδα: «Την Αγγλία και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και μακάρι να την βρούμε στον δρόμο μας γιατί τότε θα περάσει μία από τις δύο ομάδες που θέλω να κατακτήσουν το τρόπαιο, οπότε θα είμαι χαρούμενος».

Σχετικά άρθρα