Βάλλας: «Η Ξάνθη αξίζει να είναι πιο ψηλά»

Ο Σπύρος Βάλλας χάρηκε για τη νίκη της Ξάνθης επί του Ολυμπιακού Βόλου η οποία ισοδυναμεί με τη παραμονή της στη κατηγορία, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να πανηγυρίζει για τις διακρίσεις της στην Ευρώπη και όχι για τη παραμονή.

Ο έμπειρος αμυντικός ευχήθηκε να μην βρεθούν οι ακρίτες σε ανάλογη θέση στο μέλλον και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια όλων στο εσωτερικό του συλλόγου.

«Δεν αξίζει στην Ξάνθη να πανηγυρίζει έξαλλα για την παραμονή της, πόσω μάλλον ένα ματς μπαράζ, αλλά μόνο για τις επιτυχίες στην Ευρώπη. Το άγχος, η ένταση ήταν μεγάλη και στο τελευταίο σφύριγμα βγάλαμε όλη την πίεσή μας αν και είχαμε πει πως δεν θα πρέπει να αντιδράσουμε έντονα. Ήταν ένα μεγάλο βάσανο αυτό που ζήσαμε τους τελευταίους δύο μήνες, είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ελπίζω πως ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε σε αυτή την θέση. Στην Ξάνθη αξίζει να είναι πιο ψηλά και όχι να παλεύει για την σωτηρία της. Η φανέλα δεν είναι τυχαία, έχει ένα ειδικό βάρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βάλλας στην κάμερα του OteSport.

Σχετικά άρθρα