«Φουντώνει» η αναζήτηση στόπερ

Μεταγραφικός χρόνος υπάρχει αρκετός για τον Παναθηναϊκό αλλά η απρόσμενα αρνητική τροπή της διαπραγμάτευσης για την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αναγκάζει το Τριφύλλι να φουλάρει τις μεταγραφικές μηχανές.
Πλέον χρειάζεται δύο κεντρικούς αμυντικούς και όχι έναν, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Ό,τι συνέβη και πέρυσι δηλαδή όταν αποκτήθηκε αρχικά ο Γιώργος Κουτρουμπής και μετέπειτα εντάχθηκε στο ρόστερ ως δανεικός ο Σίλντενφελντ.
Κάπως έτσι είναι και τώρα η κατάσταση. Χρειάζεται ένα νέο «Σίφο», δηλαδή έναν παίκτη με εμπειρία, ηγετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητα να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Χρειάζεται και ένα νέο Κουτρουμπή, δηλαδή πιο νεαρής ηλικίας, εξελίξιμο, με δυνατότητα μεταπώλησης, ο οποίος αγωνιστικά θα είναι πιο δυναμικός και ικανός στο ψηλό παιχνίδι.
Εδώ και καιρό ο Νίκος Νταμπίζας έχει δημιουργήσει μια λίστα ξεχωρίζοντας κάποιους από τους δεκάδες παίκτες που του προτείνονται για τη θέση του στόπερ. Από αυτή θα προσπαθήσει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.
Στο μεταξύ, θέμα ημερών είναι η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα . Με τον Πορτογάλο έγιναν και χθες περαιτέρω επαφές για να κλείσει το θέμα με τα μπόνους που θα πλαισιώσουν τις πάγιες ετήσιες απολαβές του.

Σχετικά άρθρα