Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τις υπογραφές
Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τις υπογραφές  thumbnail

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τις υπογραφές

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπάσε μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις υπογραφές του πρωθυπουργού προς την τρόικα, στην οποία δηλώνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να λάβει νέα μέτρα εφόσον χρειαστεί. 

Στο σημερινό της φύλλο η «Αυγή» επανέρχεται στο θέμα, σημειώνοντας ότι η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη αποκαλύπτει την ύπαρξη όχι μόνο μίας, αλλά δύο επιστολών: η πρώτη με ημερομηνία 15 Απριλίου 2014 και η δεύτερη με ημερομηνία 14 Μαΐου 2014. 

Η εφημερίδα παρουσιάζει τις δύο επιστολές, σχολιάζοντας ότι δεν έχουν ταυτόσημο, αλλά συναφές περιεχόμενο. Η διαφοροποίηση, σύμφωνα με την «Αυγή», είναι στις τελευταίες παραγράφους: στην επιστολή της 15ης Απριλίου δεν γίνεται αναφορά στη πιθανότητα λήψης νέων μέτρων, διαβεβαίωση που δίνεται στην επιστολή της 14ης Μαΐου.

Βούλτεψη: Η επιστολή Σαμαρά στην τρόικα ήταν για το κοινωνικό μέρισμα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την ύπαρξη επιστολής, επισημαίνοντας ότι αφορούσε την απόφαση της κυβέρνησης για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Μega, η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι «είναι γνωστή η επιστολή» και υπογράμμισε ότι συνόδευε την απόφαση της κυβέρνησης για τη διανομή ποσοστού από το πλεόνασμα.


VIDEO-ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από realmedialive 

Έντονες αντιδράσεις για τις υπογραφές
Πηγή: www.real.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X