Η «διαφορετική» περίπτωση του Γκιστ

Από την προσεχή Δευτέρα θα γίνει διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τον Τζέιμς Γκιστ, η περίπτωση του οποίου διαφέρει από τους πέντε παίκτες, που αποδεσμεύτηκαν σήμερα από τους «πράσινους», γιατί έχει «κλειστό» συμβόλαιο.

Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός δεν διαπραγματεύτηκε με τον 28χρόνο Αμερικανό φόργουορντ, γιατί ο ίδιος απουσιάζει σε διακοπές και ο ατζέντης του, Νίκος Σπανός βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και όχι διότι υπάρχει πρόθεση να παραμείνει. Το πλάνο της ελληνοποίησης και της ανανέωσης του ρόστερ δεν «χωράει» ούτε τον Γκιστ. Οι «πράσινοι» και η πλευρά του Γκιστ αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την προσεχή Δευτέρα (16/6), που επιστρέφει ο Σπανός από το εξωτερικό.

Σίγουρα η περίπτωση αποδέσμευσης του Γκιστ είναι διαφορετική και ενδεχομένως πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, ακριβώς γιατί ο 28χρόνος Αμερικανός φόργουορντ έχει «κλειστό» συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και δεν υπάρχει καθορισμένο ύψος αποδέσμευσης του. Συνεπώς η αποζημίωση του είναι διαπραγματεύσιμη.

Σχετικά άρθρα