Μαντούρο – Μάρτενς έρχονται άμεσα για αξιολόγηση

Το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη που έδωσε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα. Οι δύο «Βόρειοι», οι Μάρτενς και Μαντούρο εκλήθησαν από την ΠΑΕ και θα πρέπει να είναι από τις 17 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη.

Και οι δύο έχουν «βαριά» συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαντούρο έχει καθαρές αποδοχές που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ ενώ οι ετήσιες απολαβές του Μάρτενς είναι 580.000 ευρω. Για αυτά τα λεφτά που συμφώνησαν πέρυσι τον Ιανουάριο, δεν προσέφεραν ούτε στα βασικά. Ως εκ τούτου, ο Αναστασιάδης θέλει να τους αξιολογήσει.

Και στις 17 Ιουνίου στην Νέα Μεσημβρία, όταν θα αρχίσει η αξιολόγηση των 17 παικτών που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και έπαιξαν δανεικοί σε άλλες ομάδες, παράλληλα θα αξιολογηθούν οι Μαντούρο και Μάρτενς. Εάν ανταποκριθούν, τότε θα τεθούν στα πλάνα του προπονητή. Εάν όμως δεν δείξουν ανάλογη διάθεση, τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Πάντως και οι δύο παίκτες, τόνισαν στους επιτελείς του ΠΑΟΚ πως θα είναι κανονικά παρόντες στην Θεσσαλονίκη. 

Σχετικά άρθρα