Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Καλάθη!

Ο Νικ Καλάθης έχει ξεχωρίσει την πρόταση του Παναθηναϊκού από εκείνες που έχει δεχθεί από ευρωπαϊκές ομάδες και οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους να τον φέρουν πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια απουσίας!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στην διεκδίκηση του 25χρόνου γκαρντ. Η πρόταση των «πρασίνων» για τριετές συμβόλαιο ικανοποιεί τον Καλάθη, που χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή την περίοδο μελετά το τυπικό και διαδικαστικό μέρος της ολοκλήρωσης της νέας συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός απρόοπτου μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο 25χρόνος γκαρντ θα πει το «ναι» στους «πράσινους» και ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει την υπογραφή ενός από τους βασικούς στόχους του στο μεταγραφικό πλάνο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που έχει σε πρώτη προτεραιότητα την ανανέωση και ελληνοποίηση του ρόστερ.

Ο Καλάθης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ πιο ώριμος και με περισσότερες παραστάσεις. Στην διετία που μεσολάβησε αγωνίστηκε στην Ρωσία (Λοκομοτίβ Κουμπάν) και στο ΝΒΑ (Μέμφις) και παρότι η παρουσία του στον «μαγικό κόσμο» δεν είχε ευτυχή κατάληξη, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, «πλούτισε» τις εμπειρίες του. 

Σχετικά άρθρα