MUNDIAL BET: Μπορούν γκολ Ακτή και Ιαπωνία!

Γράφει ο «Εξάσφαιρος»

Η μεγάλη μέρα για την εθνική μας έφτασε και όλοι ευχόμαστε να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα στο Μπέλο Οριζόντε κόντρα στην Κολομβία! Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει τέσσερα παιχνίδια, καθώς θα γίνει η 1η αγωνιστική στον 3ο και στον 4ο όμιλο, με σημαντικούς αγώνες! Μπορούμε να κάνουνε… παιχνίδι με τα γκολ (μέχρι στιγμής τα παιχνίδια έχουν τέρματα), παίζουμε και φαβορί… Μπορούν να σκοράρουν Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία, προσοχή και στις… συνθήκες στο σούπερ ευρωπαϊκό ντέρμπι Αγγλία-Ιταλία!

Τα παιχνίδια του Μουντιάλ προσφέρονται από τον ΟΠΑΠ μονά αποδεκτά, ενώ δέχονται και LIVE στοιχηματισμό! Έχουν σούπερ τιμές… Στον αγώνα της εθνική μας με την Κολομβία (κωδ. 304), φαβορί δίνονται οι Νοτιοαμερικάνοι με τον «άσο» στο 1,80, πολύ καλά πληρώνουν το «Χ» (3,15) και το «διπλό» (4,35)!
Στο ματς της Ουρουγουάης με την Κόστα Ρίκα (κωδ. 305), η «σελέστε» είναι το φαβορί με τον «άσο» στο 1,40. Το «Χ» και το «διπλό» είναι στα… ύψη με 4,00 και 7,25!
Στο μεγάλο ματς της Αγγλίας με την Ιταλία (κωδ. 306) προσοχή στο «Χ» (2,95). Στο 2,70 ο «άσος», οριακό… φαβορί η «σκουάντρα ατζούρα» με το «διπλό» στο 2,55!
Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου της εθνική μας, ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία (κωδ. 307) το «Χ» πληρώνει καλύτερα (3,05), με τον «άσο» στο 2,50 και το «διπλό» στο 2,60!  

Πάμε να δούμε τις επιλογές της στήλης για τα παιχνίδια του Σαββάτου (έχει και αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Φινλανδίας και της Β’ Σουηδίας)… Θα σας επαναλάβω πως η τελική επιλογή των σημείων για τα παρολί σας ανήκει σε εσάς. Αν «βλέπετε» ένα σημείο, να μην διστάζετε να το ποντάρετε…

Στον 4ο όμιλο, ότι ίσχυε για την Χιλή στον αγώνα της με την Αυστραλία στο 3ο γκρουπ, «παίζει» και για την Ουρουγουάη στο ματς που θα δώσει απέναντι στην Κόστα Ρίκα στη Φορταλέζα («Καστελάο») στα βόρεια παράλια της Βραζιλίας. Δηλαδή για την «σελέστε», έχοντας ακόμα στον όμιλο την Ιταλία και την Αγγλία είναι… μονόδρομος η επιτυχία. Με την Ουρουγουάη να μην έχει στην ενδεκάδα της τον Σουάρες, ενώ για τους Κοσταρικανούς έχουν τεθεί νοκ άουτ για το Μπουντιάλ ο Σαμπόριο (πρώτος σκόρερ στα προκριματικά και ο μπακ Οβιέδο). Η τυπικά φιλοξενούμενη θα έχει ως πρώτο στόχο να προσέξει την άμυνά της. Με την απώλεια του Σαμπόριο χάνει από την δύναμή της στην επίθεση, αλλά από την άλλη, και η Ουρουγουάη αμυντικά έχει κάποια… θέματα.       
Η «σελέστε» στα προκριματικά στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής είχε προβλήματα, καθώς βγήκε 5η με 7-4-5 (25-25) και έτσι έπαιξε μπαράζ. Στα πλέι οφ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιορδανίας με νίκη 5-0 εκτός και 0-0 εντός. Η Ουρουγουάη στα δυο τελευταία φιλικά ήταν βελτιωμένη αμυντικά, και νίκησε στο Μοντεβιδέο την Β. Ιρλανδία (1-0) και την Σλοβενία (2-0). Τον Μάρτιο με την Αυστρία έφερε 1-1. Την εικόνα στην άμυνα θέλησε να βελτιώσει και ο Όσκαρ Ταμπάρεζ. Περιμένω την Ουρουγουάη με πάθος αμυντικά απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αφού, όπως είπαμε, προέχει η νίκη, με στόχο να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση! Μην ξεχνάμε πως το 2010 η «σελέστε» έφτασε στα ημιτελικά και δεν θα ήθελε τώρα να αποκλειστεί από τον όμιλο. Βάση της αποτελεί το 4-4-2, αν και στα προκριματικά έπαιξε και 5-3-2 και 4-3-3.   
Από την άλλη, η Κόστα Ρίκα θα αναγκαστεί να πορευτεί με τα απουσίες της, μιλάμε, όμως για μια σκληρή ομάδα, ένα οργανωμένο σύνολο, που δίνει βάση στην άμυνά της. Στα προκριματικά, στη ζώνη CONCACAF, στην 3η φάση ήταν 2η (με 3-1-2) στον β’ όμιλο πίσω από το Μεξικό, ενώ στην 4η (τελική) βγήκε 2η με 5-3-2 (13-7), με «όπλο» την άμυνά της. Στα τελευταία φιλικά έχασε, πάντως, 3-1 από την Ιαπωνία, έφερε 1-1 με την Β. Ιρλανδία. Τον Μάρτιο είχε νικήσει 2-1 εντός την Παραγουάη, σε ματς γιορτή για την πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ σε δυο φιλικά τον Ιανουάριο έχασε 4-0 από την Χιλή και 1-0 από την Ν. Κορέα.
Η ιστορία «γράφει» 2-2-0 από το 2001 σε επίσημα ματς. Το 2001 για το Κόπα Αμέρικα είχαμε Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα 1-1 και Κόστα Ρίκα-Ουρουγουάη 1-2. Το 2009 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχαμε Κόστα Ρίκα-Ουρουγουάη 0-1 και Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα 1-1…        

Για τον όμιλο (3ο) της εθνική μας θα γίνει στο Ρεσίφε το άλλο παιχνίδι του γκρουπ, ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία… Οι «Ελέφαντες» διαθέτουν ποιότητα και δύναμη μεσοεπιθετικά, παίκτες με εμπειρία, που πάντα μάχονται. Είναι, πάντως, ασταθείς στην άμυνά τους και γενικά με μονοδιάστατη ανάπτυξη από το κέντρο. Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση στην οποία είναι ο Γιάγια Τουρέ.  
Στα προκριματικά στη ζώνη της Αφρικής η Ακτή ήταν 1η στο 3ο όμιλο στην 2η φάση με 4-2-0 (15-5), στα μπαράζ (3ος και τελικός γύρος) απέκλεισε την Σενεγάλη με νίκησε 3-1 εντός και ισοπαλία 1-1 εκτός). Σε φιλικά έφερε 2-2 στο Βέλγιο σε αγώνα στον Μάρτιο, με τον Ντρογκμπά να ισοφαρίσει στο τέλος. Για την προετοιμασία της για το Μουντιάλ, έχασε 2-1 από την Βοσνία, νίκησε 2-1 το Ελ Σαλβαδόρ. Η Ακτή μετράει 7 διαδοχικά G/G, έμεινε… άσφαιρη τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2012!
Με «όπλα» την ταχύτητα και την καλή κυκλοφορία η Ιαπωνία, θα προσπαθήσει για την υπέρβαση στον συγκεκριμένο όμιλο, παίζοντας 4-2-3-1. Διαθέτει… γεμάτο κέντρο, με παίκτες που έχουν ταλέντο. Αμυντικά έχει προβλήματα, ειδικά στα «στημένα», ενώ έχει και παίκτες που είχαν δύσκολη σεζόν με ομάδες στην Ευρώπη. Είναι, πάντως, πολλοί οι παίκτες της που παίζουν πλέον σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ μην ξεχνάμε πως στον πάγκο της κάθεται ο Αλμπέρτο Τζακερόνι. Οι «Σαμουράι» στα προκριματικά στη ζώνη της Ασίας, ήταν 1οι στον 2ο όμιλο στην 4η φάση με 5-2-1 (16-5). Στα 6 τελευταία τους φιλικά μετράνε 5-1-0 με 5/6 OVER και 5/6 G/G, στα πιο πρόσφατα, που έγιναν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ, νίκησαν 1-0 την Κύπρο στην Σαϊτάμα, 3-1 την Κόστα Ρίκα και 4-3 (με γκολ στο τέλος) την Ζάμπια στις ΗΠΑ. Πέρυσι στο Confederations έκανε 3/3 ήττες με OVER! Το 2010 σε φιλικό η Ακτή νίκησε 2-0. Επίσης, το 2008 ξανά σε φιλικό νίκησε 1-0 η Ιαπωνία…
Με τα αδύνατα σημεία που έχει η άμυνα της Ιαπωνίας, η Ακτή είναι σε θέση να σκοράρει, αλλά από την άλλη, και η επίθεση των «Σαμουράι» παράγει, οπότε είναι πιθανό να έχουν γκολ και από τις δυο πλευρές. Με τους «Ελέφαντες» να έχουν προβάδισμα για την επιτυχία.

Στο… κέντρο του Αμαζονίου και στην πόλη Μανάους, όπου το θερμόμετρο ανεβαίνει, ενώ υπάρχει και υγρασία, έχουμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό ντέρμπι, αυτή την φορά για τον 4ο όμιλο, ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία! Με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση…
Τα «τρία λιοντάρια» έχουν νέο «αίμα» στην αποστολή τους και παρουσιάζουν καλή αμυντική λειτουργία. Ο Ρόι Χόντγκσον στα προκριματικά έπαιξε 4-2-3-1, αλλά έχει στο μυαλό του και το 4-3-3, με παίκτες… κλειδιά από την Λίβερπουλ (έκανε πολύ καλή χρονιά). Στα προκριματικά πήρε την 1η θέση στον 8ο όμιλο με 6-4-0 και τέρματα 31-4! Από τον Νοέμβριο και μετά έπαιξε 6 φιλικά. Τον Νοέμβριο έχασε στο Λονδίνο από την Χιλή και την Γερμανία με 1-0 και 2-0. Τον Μάρτιο νίκησε στο «Γουέμπλεϊ» την Δανία 1-0. Στο πλαίσιο της προετοιμασία της για το Μουντιάλ, νίκησε στις 30 Μαΐου το Περού στο «Γουέμπλεϊ» με 3-0, και ακολούθησαν στις ΗΠΑ δυο ισοπαλίες με Ισημερινό (2-2) και Ονδούρα (0-0). Δεν έδειξε σούπερ πρόσωπο στα φιλικά…
Η Ιταλία δεν είναι και αυτή καλή εικόνα στα φιλικά της με τον Τσέζαρε Πραντέλι να αφήνει… πίσω του πολλές φορές το σχήμα με δυο επιθετικούς, γεμίζοντας το κέντρο του. Στα προκριματικά η «σκουάντρα ατζούρα» πορεύτηκε με το 4-3-1-2, σύστημα που γίνεται εύκολα 3-5-2 (με τον Ντε Ρόσι να γυρνάει ως τρίτο στόπερ), ενώ στην προετοιμασία ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε και το 4-3-3 (γίνεται 4-5-1 σε συνθήκες άμυνας). Προέχει για τους Ιταλούς η αμυντική… ασφάλεια.
Στα προκριματικά η Ιταλία δεν έχασε στον 2ο όμιλο στη ζώνη της Ευρώπης με 6-4-0 (τέρματα 19-9). Από τον Νοέμβριο έχει παίξει πέντε φιλικά. Έφερε 1-1 με την Γερμανία και 2-2 με την Νιγηρία τον Νοέμβριο, ενώ τον Μάρτιο έχασε 1-0 στην Ισπανία. Στα δυο «τεστ» που έδωσε εν όψει του Μουντιάλ ήρθε ισόπαλη στο Λονδίνο με την Ιρλανδία (0-0)-σε ματς που τραυματίστηκε σοβαρά ο Ρικάρντο Μοντολίβο-και με το Λουξεμβούργο (0-0).
Σε φιλικό το 2000 είχαμε Ιταλία-Αγγλία 1-0. Επίσης σε φιλικό το 2002 Αγγλία-Ιταλία 1-2. Στο τελευταίο EURO (2012) σημειώθηκε μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία (0-0), ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς σε φιλικό σε ουδέτερο έδαφος επικράτησε η Αγγλία με 2-1.  
Κάτω από δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες (λόγω της ζέστης αναμένεται να εφαρμοστεί για πρώτη φορά το τάιμ άουτ, με δυο δίλεπτες διακοπές στο 30’ και στο 75’ του αγώνα) περιμένω τις δυο ομάδες προσεκτικές, αλλά θεωρώ πιθανό να πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Οριακά… να ξεφύγει το παιχνίδι από το UNDER…

ΠΡΟΤΕΙΝΩ
305    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ    1    1,40
306    ΙΤΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ            Χημ.    1,75
307    ΑΚΤΗ ΕΛ.-ΙΑΠΩΝΙΑ            OVER    2,05

Παίζουν και… αυτά
305    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ    2-3γκολ    1,75
307    ΑΚΤΗ ΕΛ.-ΙΑΠΩΝΙΑ            GOAL        1,65
————————————————————————————————————
306    ΙΤΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ        GOAL/1-1σκορ    1,90/5,00

****Σε ότι αφορά σημείο στο παιχνίδι Ακτή-Ιαπωνία (κωδ. 307) η εμπειρία με οδηγεί στο ότι οι «Ελέφαντες» μπορούν να μην χάσουν με τον «άσο» στο 2,50 και το «Χ» στο 3,05!

Με χαρακτήρα η εθνική μας!
Η μεγάλη στιγμή για την εθνική μας έφτασε, κάνοντας πρεμιέρα στο Μουντιάλ κόντρα στην Κολομβία στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνωρίζει τις δυνατότητές του και δεν θα επιδιώξει τις αγωνιστικές υπερβάσεις στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου (3ος). Με εμπειρία και χαρακτήρα, παίζοντας σφικτά στην άμυνά της, θα κοιτάξει να μην χάσει, περιορίζοντας τα λάθη της, ειδικά στις «στημένες» φάσεις.  
Η εθνική μας στα προκριματικά στηρίχτηκε στην άμυνά της και πήρε την 2η θέση στον 7ο όμιλο με 8-1-1 (ισοβάθμησε με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η οποία ήταν καλύτερη στη διαφορά των γκολ) με τέρματα 12-4. Στα μπαράζ απέκλεισε την Ρουμανία, με νίκη 3-1 εντός και 1-1 εκτός έδρας… Σε φιλικά της έχασε 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Ν. Κορέα, ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ, έφερε 0-0 στην Πορτογαλία και με την Νιγηρία στις ΗΠΑ. Κέρδισε στο τελευταίο «τεστ» 2-1 την Βολιβία…
Η Κολομβία, όπως είναι γνωστό, θα παίξει στο Μουντιάλ χωρίς τον ηγέτης της, Ρανταμέλ Φαλκάο, και ο Χοσέ Πέκερμαν κάνει… πειράματα. Ειδικά σε ότι αφορά στους παίκτες που παίζουν στα άκρα. Θα απουσιάσει και ο Μανκέλι Τόρες. Μιλάμε για ομάδα που παίζει σκληρά μεσοαμυντικά, ενώ έχει καλά «στημένα» ο Χάμες Ροντρίγκες. Στην επίθεση έχει παίκτες για να… πατήσουν περιοχή, αλλά απουσιάζει η κίνηση. Αμυντικά κόντρα σε «κοντές» και γρήγορες ομάδες έχει πρόβλημα.
Στα προκριματικά (ζώνη Νοτίου Αμερικής) δεν ξεκίνησε καλά με τον Λιονέλ Αλβάρες στον πάγκο της και την 4η αγωνιστική ανέλαβε ο Χοσέ Πέκερμαν, με τον οποίοι η Κολομβία έπαιξε πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο και έτρεξε ρεκόρ 8-2-3. Τελικά βγήκε 2η πίσω από την Αργεντινή με απολογισμό 9-3-4 (τέρματα 27-13), ούσα ένα διάστημα και μέσα στις πέντε πιο φορμαρισμένες ομάδες παγκοσμίως. Σε φιλικά τον Νοέμβριο νίκησε 2-0 στο Βέλγιο και έφερε 0-0 στην Ολλανδία. Ακολούθησε τον Μάρτιο το 0-0 με την Τυνησία σε ματς που έγινε στην Ισπανία. Στα δυο τελευταία της «τεστ» εν όψει του Μουντιάλ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σενεγάλη και νίκησε 3-0 την Ιορδανία…
304    ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ        2-3γκολ    1,70
304    ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ        Χημ.        1,85

Ειδικά για σκόρερ στον αγώνα της Ελλάδας!
Για το παιχνίδι της εθνική μας έκανε από τρεις και τρεις επιλογές με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν είτε ως πρώτοι στο ματς, είτε σε οποιαδήποτε στιγμή. Θα κυνηγήσω μεγάλες τιμές, παίζοντας και ακραίους που προωθούνται. Όπως σας είπα, προσοχή στα «στημένα» του Χάμες Ροντρίγκες.
-Από την εθνική μας θα σταθώ στους Σαλπιγγίδη (035/141 με τιμή 12,00 και 035/441 με απόδοση 5,50), Σαμαρά (035/142 και 035/442 που πληρώνουν 15,00, 6,00) και Τοροσίδη (035/144 με τιμή 35,00 και 035/444 με απόδοση 15,00.
-Από την Κολομβία επέλεξα τους Ροντρίγκεζ (035/125 με τιμή 8,00 και 035/425 με απόδοση 3,25), Μαρτίνεζ (035/123 και 035/423 που πληρώνουν 5,00 και 2,00), Γκουτιέρεζ (035/114 με τιμή 8,00 και 035/414 με απόδοση 3,00)…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…

-Εκτός από τους αγώνες του Μουντιάλ, το κουπόνι του Σαββάτου έχει παιχνίδια και από τα πρωταθλήματα της Φινλανδίας και της Β’ Σουηδίας…
-Η Ελσίνκι δέχεται πολύ δύσκολα γκολ και τρέχει… σερί 7-1-0 χωρίς να δεχτεί γκολ, από τότε που την ανέλαβε ο Μίκα Λεκοσουό. Η πρωταθλήτρια προέρχεται από 9 σερί N/G. Παίζει συνεχόμενα ματς και στο τελευταίο της (0-0 με την Ροβανιέμι εκτός) έπαιξε ρόλο και η κούραση στο να μην σκοράρει. Με αυτό τον αγώνα ολοκλήρωσε, άλλωστε, μια τριάδα αγώνων εκτός έδρας μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών. Η Ελσίνκι μετράει συνολικά 9-2-2 (τέρματα 20-7) και εντός 5-1-1 με 3 OVER. Μπορεί να σκοράρει… Η Βάασα προέρχεται από ήττα με 3-0 εντός από την Κουόπιο την Τετάρτη και έτσι διεκόπη ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (2-3-0). Μετράει συνολικά 5-4-3 (τέρματα 14-9), εκτός έδρας (2-3-1) δυσκολεύεται στο γκολ (7-3). Στα 9 τελευταία της έχει φέρει, πάντως, 7 «2-3γκολ»! Φέτος στην έδρα της Βάασα σ’ ένα ματς η Ελσίνκι νίκησε 2-0. Στην έδρα της πρωταθλήτριας από το 2009 η ιστορία «γράφει» 5-1-0 με 5/6 N/G και 3 OVER στα 4 τελευταία. Το παιχνίδι έχει κωδικό 159, ο «άσος» έχει τον πρώτο λόγο (1,25), στο 1,55 το N/G. Οριακά… μπορεί η Ελσίνκι να το κάνει OVER (1,75), στο 1,80 το «2-3γκολ»!                               

-Η νεοφώτιστη στην Β’ Σουηδίας Χουσκβάρνα ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά στην πορεία έχασε τον ενθουσιασμό της. Έχασε δύσκολα 1-0 από την Βαρνέμο εκτός, αλλά με αυτή την ήττα συμπλήρωσε 7 παιχνίδια χωρίς νίκη με 0-2-5. Δεν σκοράρει εύκολα, συνολικά μετράει 3-3-5 (τέρματα 11-14) και εντός δεν… πέφτει εύκολα (2-2-1). Η Λιουνγκσίλε σκοράρει πιο εύκολα, κόντρα σε αργές επιθέσεις κρατάει το μηδέν στην άμυνά της, και τρέχει… αήττητο 5 αγωνιστικών με 3-2-0. Συνολικά έχει 5-4-2 (τέρματα 20-11), εκτός έδρας 1-3-1, ούσα στην 4η θέση. Το ματς έχει κωδικό 158 και δεν αποκλείω το «Χ» (3,25)!!!
159    ΕΛΣΙΝΚΙ-ΒΑΑΣΑ    1ήNG    1,25/1,55
159    ΕΛΣΙΝΚΙ-ΒΑΑΣΑ    2-3γκολ    1,80
158    ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ-ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ    Χ    3,25

****Η Γκάις και με την Γιόνσεπινγκ εκτός συνέχισε το αρνητικό της πρόσωπο. Έχασε με 3-1 και έτσι συμπλήρωσε 4 σερί ήττες (οι τρεις εκτός έδρας), όλες με OVER και G/G… Είναι στην προτελευταία θέση, συνολικά μετράει 2-2-7 (τέρματα 9-17) και εντός 2-1-2. Σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά δέχεται τέρματα. Σε καλύτερη θέση η Έστερ, η οποία προέρχεται, πάντως, από ήττα με 1-0 εντός από την Έστερσουντ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 6 αγωνιστικές με 2-4-0, και τρία σερί 2-2!!! Συνολικά μετράει 3-4-4 (τέρματα 17-16) και εκτός έδρας 1-3-1! Πιο οργανωμένη η φιλοξενούμενη, αλλά δεν πείθει… Η ιστορία από το 2004 «γράφει» 0-2-1! Η αναμέτρηση έχει κωδικό 157 και με την τωρινή κατάσταση των ομάδων η Έστερ μπορεί να σταθεί… όρθια! Η Γκάις ποντάρει, πάντως, στην έδρα της για να ορθοποδήσει… Προσοχή στο «Χ» (3,25).      

****Να ανέβει προσπαθεί η Ντέγκερφορς, η οποία στα δυο τελευταία της έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο, νίκησε εντός 2-1 την Γκάις, πήρε 2-2 στην έδρα της Λιουνγκσκίλε. Ικανή να σκοράρει, δέχεται, πάντως, γκολ. Συνολικά μετράει 2-4-5 (τέρματα 15-24) και στην έδρα της έχει 1-2-2 (5-7). Η Γιόνσεπινγκ είναι, επίσης, ομάδα που σκοράρει, στα 7 τελευταία της μετράει 5-0-2. Συνολικά μετράει 5-1-5 (τέρματα 18-13) και εκτός έδρας 2-0-3. Η ιστορία «γράφει» 3-1-3 από το 2006, με 5/5 OVER και 5/5 G/G από το 2008. Ανεξαρτήτως έδρας έχουν έρθει ανάμεσά τους πέντε σερί OVER και G/G, 12/13 αμφίσκορα την τελευταία εξαετία! Η αναμέτρηση έχει κωδικό 160 και περιμένω να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, οριακά θα υπάρξει νικήτρια… 

Αλλαγές αποδόσεων ΟΠΑΠ στα σημεία 1/Χ/2
310 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 1,40/4,15/6,75 1,35/4,35/7,50

Αλλαγές αποδόσεων ΟΠΑΠ στα Goal/NoGoal
304 ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1,85/1,60 1,90/1,55
310 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 1,75/1,70 1,80/1,65
309 ΓΑΛΛΙΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ 2,00/1,50 2,10/1,45

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ότι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη στήλη μας και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος (pamesports.gr)

Σχετικά άρθρα