Πάει και για τους δύο

Σε εξέλιξη είναι η διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού με την Χέρενφεν για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στην ολλανδική ομάδα και να πλησιάζουν όλο και περισσότερο στον Ισλανδό φορ. Λέγεται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει και στα 6 εκ. ευρώ για τον 25χρονο άσο που είναι εδώ και καιρό ο βασικός μεταγραφικός στόχος του.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν και τον Οριόλ Ριέρα, τον σέντερ φορ της Οσασούνα που έχει ζητήσει ο Μίτσελ και θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ισπανικές ομάδες για τον ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε στο περσινό ισπανικό πρωτάθλημα και έχει έφεση τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη συνολική προσφορά στο παιχνίδι της ομάδας του. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε χτες πως έχει η κατάσταση στις περιπτώσεις του Πουλίδο και του Κασάμι, αλλά και είπε ότι φέτος λόγω Μουντιάλ χρειάζεται υπομονή για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων. 

Στην Ιταλία επιμένουν ότι η Ρόμα και η Νάπολι παρακολουθούν στενά τον Κώστα Μανωλά και ότι έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του διεθνούς στόπερ παρά την ήττα από την Κολομβία. 

«Μπράβο Τζόελ, γκολάρα», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς για τον Κοσταρικανό που έκανε όργια εναντίον της Ουρουγουάης και είναι ένα δείγμα για την ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για τα κατορθώματα του νεαρού επιθετικού, παρότι είναι λογικό ότι τέτοιες εμφανίσεις κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια παραμονής του στο σύλλογο.

Σχετικά άρθρα