Εκπρόσωπος Λάσμε: «Συζητάμε με Παναθηναϊκό»!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Στέφαν Λάσμε για την νέα σεζόν, σύμφωνα με τον ατζέντη του 32χρόνου σέντερ, Μάριου Ολύμπιου, παρότι οι «πράσινοι» έκαναν χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο των δύο πλευρών.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς του», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Sentra FM 103,3» ο Ολύμπιος και εξήγησε ότι: «Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν, ο οποίος δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στον Παναθηναϊκό με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέμιτο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση. Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει».

«Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά», απάντησε ο Ολύμπιος σε ερώτηση εάν για τον Λάσμε έχουν ενδιαφερθεί ομάδες και επισήμανε ότι: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα».

Σχετικά άρθρα