Μίσσας: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

Η Εθνική Νέων Ανδρών στα δύο πρώτα της φιλικά κόντρα στη Γερμανία μέτρησε μία νίκη και μία ήττα, με τον ομοσπονδιακό κόουτς, Κώστα Μίσσα να θεωρεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί καλύτερο στη συνέχεια.

Για τις αναμετρήσεις με την Γερμανία, ο έμπειρος κόουτς, δήλωσε: «Τα δύο αυτά παιχνίδια στην πρώτη φάση της προετοιμασίας μας έδωσαν την δυνατότητα να δούμε που βρισκόμαστε και τι να διορθώσουμε σε σχέση με τα προβλήματα που έχουμε, είτε αυτό λέγεται ομαδική επιθετική τακτική, είτε λέγεται ομαδική αμυντική τακτική. Στο δεύτερο παιχνίδι αφήσαμε έξω τον Λευτέρη τον Μποχωρίδη, για να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά και να δούμε ποιος μπορεί να μας βοηθήσει. Σίγουρα χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά σε συγκεκριμένα πράγματα όπως είναι το κομμάτι της άμυνας και το κομμάτι των ριμπάουντ. Επίσης, πρέπει να μπορέσουμε στην συνέχεια να εκμεταλλευτούμε κάποια πλεονεκτήματα που μπορεί να βγάλει αυτή η ομάδα όπως είναι η ταχύτητα. Τώρα περνάμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας οπότε βήμα βήμα θεωρώ ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και στην επίθεση και στην άμυνα».

Ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας, απάντησε: «Ευχαριστημένος δεν είσαι ποτέ μέχρι να ολοκληρωθεί ένα κομμάτι για να το δεις πως θα εξελιχθεί. Σίγουρα όπως έχουμε τα δεδομένα αυτή την στιγμή, η ομάδα έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με τα πλεονεκτήματα να υπερισχύουν των μειονεκτημάτων, αλλά στον δεύτερο κύκλο της προετοιμασίας θα πρέπει να τα βελτιώσουμε…».

Σχετικά άρθρα