Αρχική / Πολιτισμός / City life / Οι δωρεάν μουσικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών
 Οι δωρεάν μουσικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών  thumbnail

Οι δωρεάν μουσικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών

Τέσσερις βραδιές με ελεύθερη είσοδο στον Κήπο της Πειραιώς 260.


Θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές παραγωγές και εικαστικές εκθέσεις περιελάμβανε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα με τις δωρεάν εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών. Σε αυτό έρχονται να προστεθούν τώρα τέσσερις μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 24 Ιουνίου μέχρι και 7 Ιουλίου στον Κήπο της Πειραιώς 260. Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Τρίτη 24 Ιουνίου: Ομάδα λυρικών τραγουδιστών (Λαμπρινή Καρτάλη, Χρήστος Λάζος, Γιώργος Ζωγράφος, Παύλος Μαρόπουλος,) σε μια βραδιά με κομμάτια από μιούζικαλ, τζαζ, όπερας, οπερέτας και ιταλικές καντσονέτες με συνοδεία πιάνου (Βενιαμήν Χατζηκουμπάρογλου). Ώρα έναρξης 22.30.


Κυριακή 29 Ιουνίου: Με αφετηρία την Αθηναϊκή Κομπανία και φτάνοντας μέχρι το «Καφέ Αμάν» του Κώστα Φέρρη, το «Τραγούδι για την Κοκκινιά» και το «Ταξίδι» του συγκροτήματος Δρόμος, η Σοφία Εμφιετζή σε μία ρεμπέτικη βραδιά υπό την ενορχήστρωση και το μπουζούκι του Νώε Ζαφειρίδη, καθώς και ομάδας εκλεκτών μουσικών (Κώστας Τσεκούρας-κιθάρα, Δημήτρης Γκίνης-ακορντεόν, Θοδωρής Κουέλης-μπάσο, Μιράν Τσαλικιάν-μπαγλαμάς). Ώρα έναρξης 22.30.


Τρίτη 1η Ιουλίου: Μουσική βραδιά με τους Rast Hitzaz (Στράτος Γκρίντζαλης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας) και τη Λένα Κιτσοπούλου. Συμμετέχουν οι: Δημήτρης Παπαδάμης και Νικόλας Καραολάνης. Ώρα έναρξης 22.30.


Δευτέρα 7 Ιουλίου: Η Ελένη Κοκκίδου και ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε τραγούδια Αττίκ, με συνοδεία πιάνου. Ώρα έναρξης 23.00.


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X