Ο ΟΠΑΠ φέρνει το Μουντιάλ στην Ελλάδα!

Ο απόλυτος προορισμός για αυτό το καλοκαίρι

Θες να ζήσεις τον ρυθμό, την ένταση και το πάθος και του Παγκοσμίου Κυπέλου στην … Αθήνα;

Η ΟΠΑΠ ΑΕ το κατάφερε και αυτό: Φέρνει τη Βραζιλία πιο κοντά από ποτέ, στην Αθήνα και σας βάζει στο κλίμα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής, διαμορφώνοντας το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» beach! Μία μοναδική παραλία που θα ζει στο ρυθμό του Μουντιάλ γεμάτη καλοκαιρινές εκπλήξεις.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του S Beach Athens (Κων. Καραμανλή 4, Βούλα) ο ΟΠΑΠ, μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε την ατμόσφαιρα, την ένταση, το κέφι, τη γιορτή και όλες τις φάσεις της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής όλου του κόσμου. Εκεί θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του Μουντιάλ, μέσα από γιγαντοοθόνες που θα σας μεταφέρουν στην καρδιά της δράσης.

Και οι εκπλήξεις του ΟΠΑΠ δεν σταματούν εδώ: στην παραλία θα βρείτε κερκίδες για να φτιάξετε το δικό σας παραθαλάσσιο στάδιο Μαρακανά, χαλαρό σκηνικό με μαξιλάρες στην άμμο για πολλές ώρες αναλύσεων των αγώνων και των αποτελεσμάτων, αλλά και γήπεδο 5Χ5 για να τεστάρετε τις ικανότητες σας στο beach football με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

Ήδη πολλοί ήταν αυτοί που έζησαν την εμπειρία μαζί με την οικογένεια του ΟΠΑΠ, παρακολούθησαν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου και δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο. Στη δική μας μικρή Βραζιλία πολλοί διαγωνισμοί και μοναδικά δώρα σας περιμένουν στο καθημερινό αυτό πάρτι που ξεκινά κάθε μέρα από τις 6.00 μμ και μέχρι αργά το βράδυ. Η είσοδος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΠΑΠ επιτρέπεται σε άτομα 21 ετών και άνω.

Σας περιμένουμε στη δική μας Βραζιλία, στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» beach για ήλιο, θάλασσα και φυσικά πολλή μπάλα!

Σχετικά άρθρα