«O Ιτούδης μένει στην Μπάνβιτ»

Η Μπάνβιτ ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από το όνομα του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς με επίσημη τοποθέτησή της διευκρίνισε ότι ο Έλληνας κόουτς θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική της ηγεσία.

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Δημήτρη Ιτούδη να αναλαμβάνει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ίδια την Μπάνβιτ να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κόουτς, αποφάσισε να βάλει η τουρκική ομάδα με επίσημη τοποθέτησή της. Η Μπάνβιτ τονίζει ότι η είδηση πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ είναι αβάσιμοι, ενώ ξεκαθαρίζει πώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Ηλία Ζούρο. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάνβιτ, οπότε για να αποδεσμευτεί από την ομάδα θα έπρεπε να πληρωθεί το ποσό που ορίζεται για να σπάσει το συμβόλαιό του.

«Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Ιτούδης όπως μεταφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης θα αναλάβει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία αναζητά προπονητή. Αυτή η είδηση είναι αβάσιμη.

Η διοίκηση συναντήθηκε και πάλι σήμερα με τον Ιτούδη που συνεχίσει να εργάζεται στην ομάδα. Επίσης, υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του φυσικά και δεν είναι οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Ηλίας Ζούρος» αναφέρει χαρακτηριστικά η τοποθέτηση της Μπάνβιτ.

Σχετικά άρθρα