Παραιτήθηκε ο Ιωαννίδης από την κατάπτωση της εγγυητικής του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Ιωαννίδης σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού παραιτήθηκε από το αίτημά του για κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής του Ολυμπιακού.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού διεκδικούσε από τον Ολυμπιακό πόσο ύψους 1.5 εκατομμύριων ευρώ, με βάση το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 1999 κατά την επιστροφή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Η απαίτηση του «ξανθού» έχει «παγώσει» δύο φορές, από το 2007 έως το 2009 και από το 2012 έως την περασμένη χρονιά, διαστήματα, στα οποία ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού και για λόγους ηθικής τάξης δεν θέλησε να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας.
Η αίτηση του Ιωαννίδη αφορά την περίοδο που μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΕΑ, ο Γιάννης Ιωαννίδης παραιτήθηκε από το αίτημά του για την κατάπτωση της εγγυητικής του Ολυμπιακού.
 
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: 1.Αίτηση του προπονητή Ιωάννη Ιωαννίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από το αίτημα της αίτησης 2.Αίτηση του τρίτου Γεωργίου Ζελελίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 24-06-14 3.Αίτηση του αθλητή Δημητρίου Αράπη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ 4.Αίτηση του προπονητή Ευθύμιου Γεωργούλη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ 2013.ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 24-06-14 Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 24-06-2014 και ώρα 12.00»

Σχετικά άρθρα