«Ντόπες» από Σάντος και «Κάρα» στους διεθνείς

Επιχείρηση αναστήλωσης ηθικού και διατήρηση της καλής ψυχολογίας στις τάξεις της Εθνικής ομάδας από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή στο Αρακαζού.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους διεθνείς: «Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Σας έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε. Χρειάζεται να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση για να μην πάθουμε ότι πάθαμε στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κολομβία και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της “γαλανόλευκης”, Γιώργος Καραγκούνης, μάζεψε τους συμπαίκτες του και τους είπε: «Κλείστε τα αυτιά σας μη δίνετε σημασία σε κριτικές και σε αυτά που γράφονται. Εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να παίζουμε όπως πάντα ο ένας για τον άλλο».

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, όλοι το πιστεύουν και αυτό φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Στέφανου Καπίνο.

Σχετικά άρθρα