Φιλίποφ και Κανέλλος στην Εθνική

Τον Ντίμα Φιλίποφ και τον Μάκη Κανέλλο υποδέχθηκε στις τάξεις της Εθνική ομάδας των ανδρών ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται ενόψει της 3ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ όπου βρεθεί αντιμέτωπη με το Αζερμπαϊζάν. Ωστόσο εκτός προετοιμασίας έμειναν οι Στεφάνου και Στιβαχτής.

«Η κλήση μου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού έλειπα καιρό από την Εθνική και φυσικά δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να καλύψω το χαμένο έδαφος, αλλά θέλω όσο πιο γρήγορα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο διεθνής κεντρικός, Μάκης Κανέλλος, ο οποίος στη συνέχεια αποθέωσε τον Τζούριτς ενώ δεν έκρυψε τις μεγάλες φιλοδοξίες της ομάδας.

«Την ομάδα την είδα σε όλα τα ματς που έπαιξε τον τελευταίο καιρό. Έχει πολύ ταλέντο, έχει παιδιά που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα να διαθέτει έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Τζούριτς. Αυτό που χρειάζεται η Εθνική είναι μια διάκριση και όλοι θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ», είπε κλείνοντας ο Κανέλλος.

Σχετικά άρθρα