Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Πρωτότυπο:Γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία ολόγυμνη στο περβάζι του παραθύρου της
Πρωτότυπο:Γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία ολόγυμνη στο περβάζι του παραθύρου της    thumbnail

Πρωτότυπο:Γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία ολόγυμνη στο περβάζι του παραθύρου της

Τα σπίτια στην κεντρική Ευρώπη συνήθως δεν έχουν μπαλκόνια. Ή αν έχουν είναι εξαιρετικά μικρά. Τι γίνεται λοιπόν όταν κάποιος θέλει να απολαύσει τον ήλιο, που σπάνια βγαίνει σε αυτές τις χώρες; Πετάει τα ρούχα του και βγάζει τα πόδια του έξω από το παράθυρο. Σε ευθεία για να πάρει σωστά χρώμα. Τουλάχιστον αυτό έκανε μια γυναίκα από την Αυστρία προκαλώντας, κυριολεκτικά, καραμπόλα αυτοκινήτων στο δρόμο κάτω από το σπίτι της. 

Η νεαρή στη Βιέννη, θέλοντας, προφανώς, να απολαύσει τον ήλιο στο μέγιστο, δεν δίστασε να γδυθεί εντελώς και να ξαπλώσει η μισή μέσα από το παράθυρο και η μισή εκτός. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα οπίσθιά της βρίσκονταν σε κοινή θέα με αποτέλεσμα ένας οδηγός που διερχόταν με το όχημά του από το δρόμο κάτω από το σπίτι της να χαζέψει τόσο που έπεσε πάνω στο μπροστινό του προκαλώντας μια μικρή καραμπόλα, αφού και το από πίσω όχημα έπενω στο δικό του και πάει λέγοντας. 

Πάντως, μέχρι να έρθει η αστυνομία η νεαρή είχε σηκωθεί και είχε μπει μέσα στο σπίτι της τραβώντας μάλιστα και τις κουρτίνες. Και την ηλιοθεραπεία της έκανε και το χαμό της… Δεν υπήρχε λόγος να μένει άλλο ημικρεμασμένη στο περβάζι…

Πηγή: www.iefimerida.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X