«Θα με εκτιμήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του και έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μεγάλου κλαμπ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ

Οι δηλώσεις του Ελαμπντελαουί στο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

 Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις ως παίκτης της ομάδας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πάντα ήταν όνειρο για εμένα το να υπογράψω με ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και να αγωνιστώ σε αυτόν, ένα σύλλογο επιπέδου Champions League. Οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Είναι το Champions League πάντοτε μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή;

«Φυσικά! Αυτό θέλουν να κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Να αγωνιστούν στα μεγαλύτερα παιχνίδια, στα καλύτερα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία!»

 Θα ήθελες να στείλεις έναν μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πάντα εκεί και δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη;

«Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι πάρα πολύ καλοί, φωνάζουν πάρα πολύ δυνατά στο γήπεδο και σίγουρα αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Η ατμόσφαιρα, η ένταση, όλα αυτά! Ελπίζω να είμαι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα τους αρέσει και θα εκτιμήσουν, τώρα και στο μέλλον!»

Ο Ολυμπιακός μας έχει μπροστά του ένα θρυλικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο σπουδαία κλαμπ, στο ICC! Ποιες οι σκέψεις σου για τη συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά;

«Είναι πάντα καλό το να παίζεις απέναντι σε σπουδαία κλαμπ όπως αυτά που αντιμετωπίσουμε. Ένα εξ αυτών, μάλιστα, είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, τη φανέλα της οποίας φόρεσα σε μικρή ηλικία, από 15-16 ετών έως 20. Νομίζω ότι θα είναι μία υπέροχη εμπειρία για όλους μας και μία καλή ευκαιρία για εμένα να «δηλώσω», να δείξω ποιος είμαι!»

Σχετικά άρθρα