Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Παντακίδης

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμα έναν χρόνο με τον κεντρικό Γιάννη Παντακίδη. 
Η ανακοίνωση: 
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παντακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο έμπειρος κεντρικός (1985, 1.97μ) θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα.
Ο Γιάννης Παντακίδης με μία μικρή διακοπή ενός έτους που πήγε στη Λαμία βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ από το 2006 και είναι ο πιο παλιός αθλητής του συλλόγου μας. Για την πολυετή θητεία του στον Δικέφαλο και την ανανέωση της συνεργασίας του ο ταλαντούχος κεντρικός τόνισε: «Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου και να την βοηθήσω να κάνει μια πιο καλή χρονιά από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Κάθε χρόνο βλέπω ότι στην ομάδα βόλει τα πράγματα πάνε ολοένα και  καλύτερα σε όλους τους τομείς. Και πάνω από όλα ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να φθάσει η ομάδα ψηλά».
Για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ο έμπειρος κεντρικός τόνισε: «Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές και δείχνουν ότι η ομάδα θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». 
Όσο για τους προσωπικούς του στόχους είχε να πει: «Θέλω να προσφέρω στην ομάδα το κάτι παραπάνω από ότι πρόσφερα πέρυσι και την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση για τη νέα χρονιά»
Τέλος για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον κ.Καλμαζίδη αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και αυτό φάνηκε και με το έργο που προσέφερε πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Πήρε την ομάδα από την τελευταία θέση , την άλλαξε θεαματικά και την κράτησε στην κατηγορία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του». 
 
H ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2012-2014 ΠΑΟΚ
2011-2012 Λαμία
2006-2011 ΠΑΟΚ
1998-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας»

Σχετικά άρθρα