Αρχική / Media (old articles) / Το Amazon Appstore έρχεται στα BlackBerry smartphones και φέρνει πρόσβαση σε 240.000 εφαρμογές Android
Το Amazon Appstore έρχεται στα BlackBerry smartphones και φέρνει πρόσβαση σε 240.000 εφαρμογές Android thumbnail
Σε μια προσπάθεια να δελεάσει το κοινό για να προτιμήσει τα smartphones της, η BlackBerry έστησε το λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 OS έτσι ώστε να υποστηρίζει τις εφαρμογές του Android OS. Ωστόσο,...

Το Amazon Appstore έρχεται στα BlackBerry smartphones και φέρνει πρόσβαση σε 240.000 εφαρμογές Android

Σε μια προσπάθεια να δελεάσει το κοινό για να προτιμήσει τα smartphones της, η BlackBerry έστησε το λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 OS έτσι ώστε να υποστηρίζει τις εφαρμογές του Android OS. Ωστόσο, όπως ήταν λογικό άλλωστε, η Google δεν έδωσε ποτέ την άδεια για πρόσβαση στο Google Play επειδή τεχνικά δεν είναι Android smartphones.

Το πρόβλημα λύθηκε, πλέον, καθώς η BlackBerry ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Amazon για την ενσωμάτωση του Amazon Appstore στις συσκευές της, δίνοντας έτσι στους χρήστες πρόσβαση σε 240.000+ εφαρμογές Android. Μοναδική προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιούν την έκδοση BlackBerry 10.3 (ή μεταγενέστερη όταν κυκλοφορήσουν).

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα αν αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί τόσο καλή ώστε να ορθοποδήσει η BlackBerry, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ καλό βήμα.

[PR]

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X