Τουρέ: «Βοήθησαν οι… έμπειροι»!

Στη προσφορά των έμπειρων παικτών στην ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού στον αγώνα με την Ιαπωνία, με αποτέλεσμα οι «Ελέφαντες» να φτάσουν στην ανατροπή και στην νίκη με 2-1! Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στους Κόλο Τουρέ (έμεινε στον πάγκο στον αγώνα με τους «μπλε σαμουράι») και στον Ντιντιέ Ντρογκμπά (μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε, ενώ μετά τον αγώνα εξέφρασε την δυσαρέσκειά για το γεγονός πως δεν ήταν στην ενδεκάδα)!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το «βαρύ» κλίμα που επικρατούσε στην Ακτή Ελεφαντοστού, πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Ασιάτες, αλλά βελτιώθηκε από τα λόγια των συγκεκριμένων παικτών στα αποδυτήρια.
«Πριν από το παιχνίδι είχαμε πολλά νεύρα και άγχος. Υπήρχε μεγάλη ανησυχία. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες, με πρώτους τους Κόλο και Ντιντιέ, μίλησαν για να ανεβάσουν και να καθησυχάσουν όλη την ομάδα. Τα λόγια τους ήταν δυνατά», τόνισε ο Γιάγια Τουρέ…

Ο διεθνής άσος υπογράμμισε πως ίσως λειτούργησε θετικά για την Ακτή που δεν ξεκίνησε με αυτούς στην ενδεκάδα, διότι ενέργησαν ως προπονητές για την ομάδα.

«Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό πως ούτε ο Ντιντιέ, ούτε ο Κόλο ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα. Μας επανέλαβαν την ανάγκη για βελτίωση και πως η ομάδα ήταν πολύ καλή για να την ξεγράψουν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά…

Σχετικά άρθρα