Εντείνει την προσπάθεια για στόπερ

Εννέα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και οι Πράσινοι διατηρούνται επίσημα χωρίς μεταγραφή. Συμφωνία υπάρχει με τον Χρήστο Μπούρμπο, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα όταν και θα εκδοθεί η απόφαση της προσφυγής του κατά του ΟΦΗ.

Το βασικό ζήτημα όμως για το Τριφύλλι είναι η θέση του στόπερ. Δύο παίκτες ψάχνει στη συγκεκριμένη θέση ο Παναθηναϊκός παρότι διαθέτει τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη. Τον έναν από αυτούς ο Γιάννης Αναστασίου τον θέλει το συντομότερο δυνατό προκειμένου να δουλέψει μαζί του στην προετοιμασία και να έχει «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα όταν θα έρθουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο τέλος Ιουλίου.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ανοιχτή γραμμή με δύο μεταγραφικούς στόχους, όμως ακόμα δεν είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει το βλέμμα του στραμμένο και προς τη Ρωσία στην περίπτωση που η Ντινάμο Μόσχας αλλάξει στάση στο θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ και επανακάμψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σχετικά άρθρα