Με πίστη και πείσμα για τη νίκη

Μπορεί το απόγευμα το Νατάλ να υποδέχτηκε την Εθνική μας ομάδα με ηλιοφάνεια και ζέστη όμως, το βράδυ οι ουρανοί… άνοιξαν. Οι ποδοσφαιριστές της “γαλανόλευκης” πραγματοποίησαν υπό έντονη βροχόπτωση την τελευταία προπόνηση πριν από τον αποψινό (01:00, pamesports.gr, real fm) “τελικό” κόντρα στην Ιαπωνία, με τον Φερνάντο Σάντος να συνεχίζει τις δοκιμές.

Το πρόγραμμα των διεθνών ξεκίνησε με το καθιερωμένο “ζέσταμα” και τις ασκήσεις κατοχής και εναλλαγής της μπάλας και εν συνεχεία ακολούθησε “διπλό”. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές με την ομάδα των “βασικών” θέλοντας αφενός να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους “Σαμουράι” και αφετέρου να έχει όλους τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση.

Κατά τη διάρκεια του “διπλού” έβαλε τον Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Γιάννη Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά αντί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη (κάτι το οποίο σας είχε αναφέρει πρώτο το pamesports) σκέψεις οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να αποτυπωθούν και στο χορτάρι του “Estadio das Dunas”. “Πόντους” για την αρχική ενδεκάδα φαίνεται πως κερδίζει και ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αγωνίστηκε και αυτός με τους βασικούς στον άξονα ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή στο αρχικό σχήμα του Γιάννη Μανιάτη.

Στις τάξεις της “γαλανόλευκης” υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Αλμπέρτο Τζακερόνι και διάθεση απ’ όλους τους παίκτες να “ματώσουν” τη φανέλα με το εθνόσημο.

Σχετικά άρθρα