Ξανά… επίθεση στον Μέσι!

Νέα… επίθεση δέχτηκε ο Λιονέλ Μέσι από τον Βραζιλιάνο οπαδό που είναι φανατικός θαυμαστής του Αργεντινού αστέρα, και πριν από μερικές ημέρες είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και γυάλισε τα παπούτσια του άσου της Μπαρετσελόνα, στη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης της «αλπισελέστε»!
Συγκεκριμένα, ο 25άχρονος θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι, που λέγεται Ντένις, προσπάθησε να φτάσει στο είδωλό του εισερχόμενος χωρίς άδεια στο ξενοδοχείο της Αργεντινής, αλλά τον σταμάτησαν οι άνδρες της ασφάλειας. «Θέλω μόνο ένα αυτόγραφο από τον Μέσι, είναι το είδωλό μου, είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών», φώναζε με δάκρυα στα μάτια ο Βραζιλιάνος εισβολέας…
Ο Ντένις μπήκε τρέχοντας στις εγκαταστάσεις της Ατλέτικο Μινέιρο, στο αθλητικό συγκρότημα που βρίσκεται στα περίχωρα του Μπέλο Οριζόντε, παρά τους πολλούς ανθρώπους ασφαλείας που προστατεύουν την αποστολή της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 200 δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν τη συνέντευξη Τύπου της Αργεντινής εκείνη την ώρα. Ο οπαδός έφτασε ως τους φωτογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα και ζήτησε, κλαίγοντας, να δει τον Μέσι, αλλά η νέα προσπάθεια δεν διήρκεσε πολύ. Ένας Αργεντινός φωτογράφος του έδωσε ένα T-shirt για να τον παρηγορήσει, πριν οι άντρες της Στρατιωτικής Αστυνομίας τον απομακρύνουν.
Να θυμίσουνε ότι την περασμένη εβδομάδα, όταν η Εθνική Αργεντινής προπονούνταν ενώπιον κοινού 10.000 ατόμων στο γήπεδο Ιντιπεντένσια, ο Ντένις αυτός πήδηξε τις προστατευτικές μπάρες που χώριζαν τις κερκίδες του γηπέδου κι έφτασε τρέχοντας ως τον αστέρα της Μπαρτσελόνα, γονάτισε μπροστά του και γυάλισε τα παπούτσια του προς κατάπληξη των υπόλοιπων παικτών που παρακολουθούσαν άναυδοι το πρωτοφανές περιστατικό!

Σχετικά άρθρα