Κρίνει πολλά ο Αμπεΐντ

Η σημερινή μεταγραφική σύσκεψη στη Νιούκαστλ θα κρίνει το μέλλον του Μεχντί Αμπεΐντ, κάτι που αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό.

Ο αγγλικός σύλλογος θα αποφασιστεί εάν ο Αλγερινός μέσος θα μείνει στο ρόστερ για να κάνει προετοιμασία προκειμένου να δείξει εάν μπορεί να σταθεί τη νέα σεζόν στους Ανθρακωρύχων ή εάν δεν υπολογίζεται ούτε για τη νέα σεζόν, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Στο Τριφύλλι κρατούν μικρό καλάθι για τη συγκεκριμένη περίπτωση δίχως να αισιοδοξούν ιδιαίτερα, μια και οι Βρετανοί δεν έχουν δείξει ότι είναι οι πλέον σταθεροί στις απόψεις τους.

Οι Πράσινοι θα ενημερωθούν από τον ατζέντη του Αμπεΐντ για την απόφαση της Νιούκαστλ και θα πράξουν αναλόγως. Σε περίπτωση που η Νιούκαστλ τον κρατήσει στην προετοιμασία, τότε στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την αντικατάσταση του Αλγερινού. Και αυτό γιατί είναι εξαιρετικά μεγάλο το χρονικό ρίσκο της αναμονής για την τελική κρίση της Νιούκαστλ μετά τη συμμετοχή του Αμπεΐντ στην προετοιμασία της. Με παραμονή του Αμπεΐντ οι Πράσινοι κρατούν ένα βασικό γρανάζι της μηχανής τους και φυσικά γλιτώνουν αρκετό χρόνο για την εξεύρεση αντικαταστάτη του.

Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό η επέκταση συμβολαίου στον Κάρλος Ζέκα . Η συμφωνία έχει ήδη επιτευχθεί.

 

Σχετικά άρθρα