Ευκολα και νόστιμα για το πρωινό σας μάφινς με κανέλα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>Για 4-6 άτομα<br /><br />1 κούπα χυμό πορτοκάλι<br />1 κούπα σπορέλαιο<br />1 κούπα ζάχαρη<br />2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του<br />1/4 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ<br />1 κουταλιά της σούπας κοφτή κανέλα<br />1 κουταλιά του γλυκού γαρύφαλλο<br />1 πρέζα μοσχοκάρυδο<br />1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού<br />Μισό φλιτζάνι του καφέ κονιάκ<br />Μια πρέζα αλάτι<br />1 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο<br />1 φλιτζάνι ανακατεμένη ζάχαρη με κανέλα</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε μια λεκάνη, εκτός από το αλεύρι, το μπέικιν και χτυπάμε με το σύρμα ή μίξερ χειρός για λίγο να λιώσει η ζάχαρη.<br />Προσθέτουμε τo αλεύρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ή με το μίξερ.<br />Σε ταψάκι για κεκάκια βάζουμε χάρτινες θήκες και γεμίζουμε ¾ της κάθε υποδοχής.<br /><br />Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  στους 175 για 25 λεπτά περίπου. Ξεφορμάρετε και βουτάτε τα μάφινς σε λιωμένο βούτυρο και μετά στο μείγμα ζάχαρης – κανέλας.<br />Συνοδέψτε τα με τον καφέ σας.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα