Αρχική / Έκλεισε στον Ολυμπιακό !!!! Ανακοινώθηκε !!!!
Την απόκτηση του Αινεία Τζελάτι ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες, ενώ παράλληλα προχώρησαν και στην επέκταση της συνεργασίας τους με το Θάνο Μαρούλη.

Έκλεισε στον Ολυμπιακό !!!! Ανακοινώθηκε !!!!

Την απόκτηση του Αινεία Τζελάτι ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες, ενώ παράλληλα προχώρησαν και στην επέκταση της συνεργασίας τους με το Θάνο Μαρούλη.«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ενέια Τζελάτι. Ο έμπειρος διαγώνιος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για την περίοδο 2014-15».

Πέρα απ' αυτό, παίκτης του Ολυμπιακού θα μείνει και ο Θάνος Μαρούλης, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος άσσος θα είναι τελικά αυτός που θα πλαισιώσει τον Προύσαλη στην πλέον κομβική θέση του σύγχρονου βόλεϊ, αυτή του πασαδόρου.


Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Μαρούλη. Ο 26χρόνος πασαδόρος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας για την περίοδο 2014-15».[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X