Στις 9 Ιουλίου η παρουσίαση της νέας φανέλας

Στις 25 Ιουνίου θα συγκεντρωθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ αρκετές ημέρες αργότερα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση, να παρουσιάσει την νέα φανέλα της ομάδας, στους φιλάθλους. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους που επιθυμούν, να κάνουν την δική τους παραγγελία για την νέα φανέλα.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Είναι το σύμβολο της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει το δικό της μεγάλο ειδικό βάρος. Είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ και έχετε τη δυνατότητα να την κάνετε δική σας πριν καν την φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μπείτε τώρα στο PAOK Megastore για να πραγματοποιήσετε τη δική σας (προ) παραγγελία και γίνετε οι πρώτοι που θα κρατήσουν στα χέρια τους την καινούρια εμφάνιση του Δικεφάλου για τη σεζόν 2014-15. Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 09 Ιουλίου, ημέρα που θα ξεκινήσει και η αποστολή της σε όσους έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά. Οι καινούριες φανέλες του Δικεφάλου θα είναι διαθέσιμες στο PAOK FC Official Store από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.

Όσοι προαγοράσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του συλλόγου θα προμηθευτούν ως δώρο και το ειδικό συλλεκτικό pin με το λογότυπο της ομάδας».

Σχετικά άρθρα