Μιλάει με στόπερ και χαφ ο Παναθηναϊκός

Με χρονικό ορίζοντα την έναρξη της προετοιμασίας το προσεχές Σάββατο, στον Παναθηναϊκό έχουν «κλειδώσει» δύο μεταγραφικούς στόχους. Ένα κεντρικό αμυντικό και ένα χαφ. Αμφότεροι από το εξωτερικό.
Όπως γνωστοποίησε ο Νίκος Νταμπίζας στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι σε καλό δρόμο οι επαφές με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προκριθεί από τη μεταγραφική λίστα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας μπορεί να προκύψει συμφωνία με έναν από τους δύο ή ακόμα και με τους δύο. Αν και όπως επεσήμανε θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει αίσιο τέλος και με τις δύο περιπτώσεις λόγω των οικονομικών δυσχερειών της ομάδας.
Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει το θέμα του Μεχντί Αμπεΐντ. Στη Νιούκαστλ σκέφτονται να κρατήσουν τον Αλγερινό στην προετοιμασία γιατί ακόμα δεν έχουν προχωρήσει οι μεταγραφές της ομάδας. Επομένως για να βγει σωστά η προετοιμασία υπάρχει πρόθεση να παραμείνουν όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα και πέρυσι δόθηκαν δανεικοί. Εάν τελικώς ισχύσει αυτό οι Πράσινοι θα κινηθούν για την αντικατάσταση του Αμπεΐντ.

Σχετικά άρθρα