Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ο Σουμάχερ είναι πιθανό να μείνει ανάπηρος σε όλη του τη ζωή…
Ο Σουμάχερ είναι πιθανό να μείνει ανάπηρος σε όλη του τη ζωή... thumbnail
Ο Σουμάχερ είναι πιθανό να μείνει ανάπηρος σε όλη του τη ζωή, δήλωσε ο Ελβετός κορυφαίος νευρολόγος Έριχ Ρίτνερερ, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα. Μιλώντας σε ελβετικά μέσα είπε ότι αποκλείεται ο πρώην πιλότος να αναρρώσει πλήρως και πλέον θα εξαρτάται πάντα από τη βοήθεια των άλλων. Πρόσθεσε επίσης πως ο Σουμάχερ θα έχει μια μακρά περίοδο αποκατάστασης μπροστά του, γιατί έχει υποστεί «μόνιμη» βλάβη.

Ο Σουμάχερ είναι πιθανό να μείνει ανάπηρος σε όλη του τη ζωή…

Ο Σουμάχερ είναι πιθανό να μείνει ανάπηρος σε όλη του τη ζωή, δήλωσε ο Ελβετός κορυφαίος νευρολόγος Έριχ Ρίτνερερ, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα.   Μιλώντας σε ελβετικά μέσα είπε ότι αποκλείεται ο πρώην πιλότος να αναρρώσει πλήρως και πλέον θα εξαρτάται πάντα από τη βοήθεια των άλλων.   Πρόσθεσε επίσης πως ο Σουμάχερ θα έχει μια μακρά περίοδο αποκατάστασης μπροστά του, γιατί έχει υποστεί «μόνιμη» βλάβη.   Ο νευρολόγος υποστήριξε σύμφωνα με την Telegraph, πως θα είναι «επιτυχία» αν ο Σουμάχερ καταφέρει να σταθεί όρθιος χωρίς βοήθεια μετά από τρεις μήνες και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι μέσα σε έξι μήνες.   Πάντως, όπως έγινε γνωστό από ελβετική εφημερίδα, ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά του από το νοσοκομείο σε κέντρο αποκατάστασης στη Λωζάνη και επικοινωνούσε με νεύματα.
Πηγή: www.lifo.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X