«Θα έρθει ο Αντετοκούνμπο για την Εθνική Ανδρών»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στην προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας (30 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου) σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στον Φιλαθλητικό και σήμερα φόργουορντ του Πανιωνίου Χρήστο Σαλούστρο.

Ο 24χρόνος φόργουορντ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Jump Shoot» του ΑΡΤ και αρχικά μίλησε για την πορεία των «κυανέρυθρων» στην τελευταία σεζόν χαρακτηρίζοντας την, κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή: «Ήμασταν για 10 μήνες τρίτοι, στα πλέι οφ, όμως, δεν τα καταφέραμε. Ειδικά το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν άτυχη στιγμή για μας. Έχουμε παράπονα για την διαιτησία στα ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Αυτό, πρέπει να κρατάμε. Γενικά, η προσπάθειά μας όλη τη σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Η εμπειρία στο Eurocup ήταν πρωτόγνωρη για πολλούς από μας. Στο Κύπελλο είχαμε έναν κακό αποκλεισμό, που στοίχισε στη ψυχολογία μας».

«Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα από τον Γιάννη», ήταν η εκτίμηση του Σαλούστρου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Δεν έχει… ταβάνι», εξήγησε ο 24χρόνος φόργουορντ του Πανιωνίου και επισήμανε: «Ο Γιάννης πέρασε μεγάλη φτώχεια. Μεγάλη πείνα. Μίλησα μαζί του σήμερα. Απ’ ότι ξέρω θα έρθει στην Εθνική».

Σχετικά άρθρα