Επεισόδιο Φάμπρεγκας στην προπόνηση της Ισπανίας. (video)

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, έδιωξε τον Σεσκ Φάμπρεγας από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας, επειδή θεώρησε ότι ο μέσος της Τσέλσι δεν έδειχνε την κατάλληλη διάθεση και δεν προσπαθούσε αρκετά. Οι Ισπανοί, που πλέον έχουν αποκλειστεί μαθηματικά από την συνέχεια της διοργάνωσης, ετοιμάζονται για τον τελευταίο τους αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Αυστραλία.

Ο τεχνικός των “φούριας ρόχας” είχε βάλει τον Φάμπρεγας στην ομάδα που ετοίμαζε για βασικούς, οι οποίοι φορούσαν μια ροζ φανέλα. Ο προπονητής της Ισπανίας όμως δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειχνε ο Φάμπρεγας στην προπόνηση και έτσι του ζήτησε να βγάλει την ροζ φανέλα, την οποία έδωσε στον Τσάμπι Αλόνσο .

Ο Φάμπρεγας πήρε ένα ποδήλατο και έφυγε από την προπόνηση, δείχνοντας έμπρακτα ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τον Ντελ Μπόσκε, ο οποίος του έχει δώσει ελάχιστο χρόνο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντως είναι βέβαιο πως αυτό το επεισόδιο αναμένεται να στερήσει την συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα με την Αυστραλία, που αναμενόταν να είναι βασικός.

Σχετικά άρθρα