Μπήκε στην προπόνηση ο Γκόιαν

Ο Ντορίν Γκόιαν ήταν το νέο πρόσωπο στην χτεσινή προπόνηση του Αστέρα, καθώς ο Ρουμάνος διεθνής ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην ομάδα μπαίνοντας στο πρόγραμμα προετοιμασίας.
Ο Γκόιαν ακολούθησε στο μεγαλύτερο διάστημα της σημερινής προπόνησης ατομικό πρόγραμμα, όπως θα κάνει και σήμερα που η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό και θα μπει από τη Δευτέρα σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Τη Δευτέρα εξ άλλου αναμένονται να έρθουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου θα αρχίσει το πρόγραμμα προετοιμασίας να γίνεται πιο εντατικό καθώς, εκτός της Τετάρτης, που θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση, τις υπόλοιπες ημέρες έχουν προγραμματιστεί «διπλές» προπονήσεις.
Η χτεσινή μέρα περιελάμβανε και πάλι πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια με μπάλα, ενώ στο φινάλε της προπόνησης είχε πολλές ασκήσεις σώματος, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να ανταποκρίνονται στο δύσκολο πρωινό πρόγραμμα.
Σήμερα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ρεπό της φετινής περιόδου, προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, καθώς από Δευτέρα θα ξεκινήσουν πιο βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα