Τζέραρντ: «Αργότερα… η απόφασή μου για την εθνική»

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή και αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να αφήνει την εθνική ομάδα, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει προς το παρόν! Ο άσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι θα σκεφτεί τι μέλλει γενέσθαι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Να αναφέρουμε πως το βράδυ του Σαββάτου κυκλοφόρησαν φήμες, που ήθελαν τον διεθνή μέσο να βάζει τέλος στην διεθνή του καριέρα!

Ο Στίβεν Τζέραρντ υπογράμμισε πως πρώτα θέλει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό των «τριών λιονταριών» από το Μουντιάλ και να μην πάρει απόφαση για το μέλλον του στην εθνική εν θερμώ.

«Αυτά που γράφτηκαν για την ανακοίνωση της αποχώρησής μου είναι ψευδή. Ζήτησα από τον προπονητή χρόνο για να το σκεφτώ μέσα στο καλοκαίρι. Είμαι σε κακή κατάσταση και θέλω να ηρεμήσω, να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και στην συνέχεια να πάρω την απόφασή μου. Δεν βιάζομαι να το κάνω νωρίτερα», είπε, έχοντας δίπλα στον Ρόι Χόντσον. Ο Στίβεν Τζέραρντ για τον αποκλεισμό των «τριών λιονταριών» υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο να είσαι παίκτης της Αγγλίας την δεδομένη χρονική στιγμή. Όλοι είναι απογοητευμένοι. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξή του τα τελευταία δύο χρόνια, η οποία ήταν ένας από τους λόγους που είμαστε σήμερα εδώ. Οι παίκτες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για τις ήττες στα δύο παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα