Ενδεκάδα με «Κάρα», Λάζαρο δοκίμασε ο Σάντος (videos+photos)

Την προτελευταία προπόνησή τους πριν από το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού και την τελευταία πριν αναχωρήσουν για τη Φορταλέζα πραγματοποίησαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας. Ο Φερνάντο Σάντος συνηθίζει δύο ημέρες πριν από τους αγώνες να αποτυπώνει τις σκέψεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει και ίσως το ίδιο έπραξε και απόψε στο Αρακαζού.

Έτσι λοιπόν, η ενδεκάδα που φαίνεται να έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελείται από τον Ορέστη Καρνέζη στην εστία, αριστερά τον Χολέμπας, δεξιά τον Τοροσίδη και τους Παπασταθόπουλο – Μανωλά κεντρικό αμυντικό “δίδυμο”. Από εκεί και πέρα φαίνεται να προκύπτει πως ο αντι – Κατσουράνης θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης σε αυτό το ανάποδο τρίγωνο με εσωτερικούς χαφ τους Καραγκούνη και Κονέ . Στα δύο άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Σαλπιγγίδης και Χριστοδουλόπουλος ενώ στην κορυφή ο Γιώργος Σαμαράς . Μένει να φανεί το αν ο Σαμαράς θα τραβιέται προς τα πίσω έτσι ώστε να “ανοίγει” με κάθετεw πάσες την όχι και τόσο σταθερή άμυνα της Ακτής ή αν θα αγωνιστεί ως καθαρό “εννιάρι”.

Ο ρυθμός στην προπόνηση της Κυριακής ήταν ιδιαίτερα υψηλός καθώς οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον “τελικό” και στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά και οι 23 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και οι Μήτρογλου και Μανωλάς, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους μικροτραυματισμούς που αντιμετώπισαν και είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την προσπάθεια της “γαλανόλευκης”.

Σχετικά άρθρα