Χωρίς τον Κέιχιλ η Αυστραλία

Η Αυστραλία με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, από Χιλή και Ολλανδία, έχει αποκλειστεί από την φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο αυτό δεν θα εμποδίσει τα “καγκουρό” να παίξουν για την νίκη κόντρα στην πληγωμένη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία.

Οι Αυστραλοί έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα και είναι μία ομάδα υπολογίσιμη αφού έβαλαν δύσκολα τους, φουριόζους από τη νίκη με 5-1 επί της Ισπανίας, Ολλανδούς. Η Αυστραλία γνώρισε την ήττα με 3-2 από τους “οράνιε” και έτσι αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Με τον Ελληνικής καταγωγής προπονητή της Αυστραλίας, Άγγελο Ποστέκογλου, να δηλώνει απογοητευμένος από τα αποτελέσματα, αλλά πλήρως ικανοποιημένος από τους παίκτες του, η Αυστραλία θα προσπαθήσει να φύγει με τους 3 βαθμούς από αυτό το Μουντιάλ .

«Είναι απογοητευτικό. Οι παίκτες μας ήταν φανταστικοί. Επαιξαν στα ίσα μια ομάδα παγκοσμίου επιπέδου. Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια. Υπάρχει μια πικρία που δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα», τόνισε ο Ποστέκογλου.

Στό ίδιο μήκος κύματος και ο Μπεν Χάλοραν: «Σαν ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας, αλλά όχι με τα αποτελέσματα. Και ματς σαν αυτό (με την Ισπανία) σου δίνουν την ευκαιρία να δηλώσεις κάτι. Ο Ποστέκογλου πιστεύει στους νεαρούς παίκτες και θέλει να παίξουμε μπάλα. Οι αντίπαλοί μας περίμεναν ότι θα κλειστούμε πίσω, θα παρκάραμε λεωφορείο μπροστά από την άμυνα, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω, θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε στυλ… τίκι-τάκα».

Εκτός λόγω καρτών θα είναι ο ηγέτης της ομάδας, Τιμ Κέιχιλ, ενώ ο Ποστεκόγλου ετοιμάζει τους Μάθιου Λέκι και Μπεν Χάλοραν για την επιθετική γραμμή των Αυστραλών. Πιθανότατα έξω θα είναι και ο Μαρκ Μπρεσιάνο και την θέση του αναμένεται να πάρει ο Μπόζανιτς, ενώ οριστικά εκτός έχει τεθεί και ο Ιβάν Φράνιτς με τον ΜακΓκόουαν να είναι ο αντικαταστάτης του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Ράιαν – Ντέιβιντσον, Σπιράνοβιτς, Ουίλκινσον, ΜακΓκόουαν –Γέντινακ, Χόλαντ, Μπόζανιτς – Λέκι, Οαρ, Χάλοραν

Σχετικά άρθρα