Μποροβήλος: «Ο καλός Αστέρας μπορεί»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε από τη Νιόν της Ελβετίας, στον “Αρκαδία 93.8” σχολιάζοντας την κλήρωση για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
Για την κλήρωση: «Πιστεύω ότι είναι δύσκολη κλήρωση για εμάς. Δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα μετά από αυτήν την κλήρωση γιατί θα μπορούσε να μας τύχει μία πιο εύκολη ομάδα. Το πρωτάθλημα τους είναι καλό και είναι η μοναδική ομάδα που βγήκε απευθείας στην Ευρώπη παρέα με τον Αστέρα ενώ οι υπόλοιπες έπαιξαν μπαράζ. Ο καλός Αστέρας, με σεβασμό προς τον αντίπαλο, μπορεί να καταφέρει».
Για τη σειρά των αγώνων: «Σίγουρα παίζει ρόλο το που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι. Θα προτείνω, εφόσον θέλει και ο αντίπαλος, τα πρώτο παιχνίδι να γίνει εκτός και το δεύτερο στην Τρίπολη».
Για το πως αντιμετωπίζουν τον Αστέρα στην Ευρώπη: «Ο Αστέρας πλέον αποκτά όνομα στην Ευρώπη και όλοι τον ξέρουν και τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Ο Αστέρας μεγαλώνει και άλλο στην Ευρώπη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν».

Σχετικά άρθρα