Δίπλα στο «ΑΡΓΩ» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ένας εκ των βασικών αρωγών του έργου του «ΑΡΓΩ», το οποίο απευθύνεται πρωτίστως σε οικογένειες ναυτικών που έχουν άτομα με νοητική στέρηση, αυτισμό ή σύνοδες αναπηρίες. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας βρέθηκαν στην καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του ιδρύματος και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η σύζυγος του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Αθανασία, ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλης Τοκάκης, ο οποίος τόνισε:

«Ο Πρόεδρός μας, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η οικογένεια Μαρινάκη επί σειρά ετών είναι δίπλα στο σωματείο ΑΡΓΩ, στηρίζοντάς αθόρυβα, έμπρακτα και με συνέπεια, τόσο υλικά όσο και ηθικά, το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Η στήριξή τους είναι αμέριστη, συνεχής και έχει βαθιές ρίζες.

Σε αυτό συνδράμει και ο Ολυμπιακός, διότι ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα, δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος, είναι κάτι παραπάνω.

Έχει ιστορικά έντονες κοινωνικές αναφορές. Οι αρχές και οι αξίες μας, μας επιτάσσουν να είμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται και να επιτελούμε κοινωνικό έργο τόσο στον Πειραιά όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα δίνοντας έμφαση στα παιδιά που μας χρειάζονται περισσότερο».

Τα παιδιά προσέφεραν ένα πολύ όμορφο θέαμα στους παρευρισκομένους, ενώ υπήρχε και μπαζάρ με τις δημιουργίες τους, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σχολική χρονιά.

Σχετικά άρθρα