Στη Νίκη Βόλου ο Καλλέργης

Από την πρώτη στιγμή που η Νίκη Βόλου ανέβηκε στη Super League, όλοι στην ομάδα τόνιζαν πως στόχος δεν είναι απλά η συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία μετά από 48 ολόκληρα χρόνια, αλλά να μπορέσει να σωθεί όσο γίνεται πιο εύκολα και να ικανοποιήσει τον κόσμο της με το ποδόσφαιρό της.

Ο Ανδρέας Πάτσης προσπαθεί να ενισχύσει όσο γίνεται περισσότερο την ομάδα παρά τους περιορισμούς της μη αδειοδότησης. Οι Βολιώτες απέκτησαν με την μορφή δανεισμού τον 24χρονο μέσο του Ατρομήτου Μανώλη Καλλέργη, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο μέσος από την Άμφισσα ανέφερε στο samolis.blogspot.gr: «Αισθάνομαι ευθύνη και τιμή που ήρθα στη λαοφιλή ομάδα της Μαγνησίας, στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Πάτση για την ευκαιρία που μου δίνουν, αλλά και τον κ. Αγγελλόπουλο και τον κ. Ματθαίο για την άριστη συνεργασία τους προς όφελος δικό μου ως ποδοσφαιριστής».

Ο Καλλέργης έπαιξε το 2009-10 στον ΑΟ Καρδίτσας, από το 2010 έως το 2012 στον Φωκικό, από το 2012 έως το πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ανήκε στον Ατρόμητο, ενώ το περασμένο εξάμηνο ήταν δανεικός από τους Περιστεριώτες στον Ιωνικό.

Σχετικά άρθρα