Charlotte με παγωτό και φράουλες

<p> </p>
<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4 μερίδες</em><br /><br />4 μπάλες σερβιρίσματος <strong><a href="http://www.cartedor.gr/?gclid=CMj1362X_r4CFYXMtAodf2oABw" target="_blank">Carte D’Or</a> Crème Caramel</strong><br />16 μπισκότα σαβαγιάρ<br />8 κουταλιές της σούπας λικέρ Irish Cream<br />12 φράουλες ή φραμπουάζ<br />4 κουταλιές της σούπας σιρόπι φράουλα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Μια εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή που θα καταπλήξει όσους τη δοκιμάσουν!Σπάμε τα σαβαγιάρ στη μέση.<br />Ρίχνουμε το λικέρ σε ένα μικρό μπολ. Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο λικέρ μέχρι να απορροφηθεί όλο.<br /><br />Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε 4 μικρά μπολ και βάζουμε τα σαβαγιάρ στα τοιχώματα με τη στρογγυλή πλευρά προς τα πάνω.<br />Γεμίζουμε τα μπολ με <strong><a href="http://www.cartedor.gr/?gclid=CMj1362X_r4CFYXMtAodf2oABw" target="_blank">Carte D’Or</a> Crème Caramel.</strong><br /><br />Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.<br />Αναποδογυρίζουμε τα μπολ σε πιάτα σερβιρίσματος.<br />Γαρνίρουμε με 3 φράουλες ή φραμπουάζ, ραντίζουμε με το σιρόπι φράουλας και σερβίρουμε.<br /><br />Προετοιμασία : 15 Λεπτά<br /><br />Παραμονή στην κατάψυξη : 20 Λεπτά</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα